Partner nespolupracuje při snažení, přestože prý dítě chce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1150
16.12.13 19:54

Partner nespolupracuje

Ahoj,

taky má z Vás některá parntera. Který říká, že dítě chce, ale milovat se chce tak jednou týdně a zjištovat vhodné dny nehodlá? Mám tak nějak strach, že otěhotním tak nejdřív za 5 let a to jen když budem oba opravdu v pohodě…

Prý že i při této frenkvenci otěhotnět můžu… tak jasně že můžu, ale jaká je ta šance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
16.12.13 19:55

@sevilla šance je vždycky.. a nechtěla bych být chlapem, co mu ženská rozkazuje, kdy a kolikrát, aby se to povedlo. To toho chlapa dost odradí. Dej tomu volný průběh, probůh. To není maraton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
16.12.13 19:59

Jasně… jsem úplná rozkazovačka:) To ne…jen když víš, že to do optimálních dnů nevyšlo ani jednou za 5 měsíců… tak si říkáš, jak ten čas plyne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
16.12.13 20:00

@martina.se presne tak

Copak nekoho bavi su.at na povel. Ja otehotnela a to sem to mela za ten mesic jednou…a bez vhodnych dnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
16.12.13 20:01

Tak mu neříkej kdy by měl, ale prostě ho sveď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.12.13 20:02
@sevilla píše:
Jasně… jsem úplná rozkazovačka:) To ne…jen když víš, že to do optimálních dnů nevyšlo ani jednou za 5 měsíců… tak si říkáš, jak ten čas plyne..

vidíš, já ani netušila, že nějaké dny jsou. A povedlo se to. Prostě se vykašli na sledování, kdy je to „optimální“, kdy ne. užívej si sex a ono to přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85236
16.12.13 20:02

Jojo, to znám, nejlíp jednou o víkendu, když je odpočinutý a na ovulku nehledě :mrgreen: Ten můj mi ale řekl, ať si koupím ovulační testy a nasměřuju ho na ty dny, to nám vyhovuje oběma. samozřejmě se milujeme normálně i jen tak, když jsme při chuti. Ale je mi 30 let a dalších 5 let se mi čekat nechce, až se jeho tempem strefíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
16.12.13 20:04

Můj chlap je na svedení náročnej.. musí mít prostě náladu.. a to vychytáš málokdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.13 20:05

Můj chlap naštěstí spolupracuje, i když vodvařený z takovýho sexu nejsme. Prostě je to plodící sex.
Kdyby nespolupracoval, prostě bych se svlíkla, zamrkala a bylo by :)

• Citovat
  • Upravit
4961
16.12.13 20:05

Šance je vysoká. My jsme se viděli 1× za 14 dní na pár hodin, no a je z toho Honzík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
16.12.13 20:08

S mým manželem to bylo dost podobné - sex mu stačí tak 2-3× do měsíce a skloubit plodné dny a jeho služby, služební cesty, únavu po nočních apod. byl často nadlidský úkol. Taky jsem litovala spoustu promarněných příležitostí a bála se, že s takovým přístupem nikdy neotěhotním. Snažila jsem se nedávat před ním nic najevo a povedlo se - dokonce 3× za rok. Hlavně ho do ničeho netlač, já o plodných dnech radši vůbec nemluvila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.12.13 20:11

Já bych mu nehlásila, že je zrovna den D. Prostě bych se,,snažila,, aby měl náladu, když je potřeba jako :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.12.13 20:17

:lol: já mám 3 děti na „jeden šuk“,VŠECHNY NEPLÁNOVANĚ. Žádný snažení jsem nikdy neřešila :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.12.13 20:28

@sevilla nějak nechápu proč by na zjišťování tvých plodných dnů měl partner nějak spolupracovat :nevim: my měli při počínání druhého miminka šílenou hektiku, takže jsme neměli čas a ani moc chuť na sex. byl je jeden za celý měsíc a otěhotněla jsem… takže ano i při frekvenci jednou týdně to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
16.12.13 20:28

@berry4

myslím si, že to je mnohdy to nejlepší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí