Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
V tom je asi ten problém především. Cítíte tlak na to, že se s ním musíte vyspat. Čemu věříte ohledně mužů a sexu? Zřejmě něčemu, co vás nutí myslet si, že mu dlužíte sex jen proto, že se s ním scházíte a možná by mohl být jednou vaším přítelem. A tím asi vzniká tlak, který způsobuje, že z té představy nemáte radost, ale naopak se vám do toho nechce… Ale zcela upřímně, já bych s ním zatím nespala. Kdyby se o mě najednou začal zajímat známý, který se před 2 měsíci rozešel s přítelkyní, hned by mi blikala červená kontrolka. Měla bych obavu z toho, že budu hrát roli náplasti, která ho zabaví, dokud se neoklepe z toho, že jeho vztah skončil. To dělá spousta rozešlých lidí. Zkusí to s tím, kdo je po ruce a kdo je až tak nebere, ale zaplní to prázdné místo. A když je rozchod přebolí a vrátí se do normálu, jdou o dům dál… Netvrdím, že to tak nutně musí být ve vašem případě. Ale pokud jeho vztah s bývalou netrval jen měsíc nebo dva, tak ty dva měsíce, co byl single za mě nestačí na to, aby to bylo opravdu za ním…
Nezacinala bych si s někým, kdo je tři měsíce od rozchodu! Pardon, ale za mě je tu fakt velká šance, že budeš jen prevoznice.
Myslim ze podvědomě cítíš že to neni on.. a taky 3 mesice po rozchodu pocitej budes jen převozník ať uz ti nakuká cokoli..
Podle mě z toho děláš moc velkou vědu, prostě to vyzkoušej a uvidíě. Je to jenom sex.