Partner po delší době

Anonymní
18.5.25 14:39

Partner po delsi dobe

Ahoj asi predevsim holky..
Dva roky jsem nemela vztah, ani sex, nikdy jsem nebyla ta, ktera si jednodazove uzije na party. Pro me sex vzdy byl znamkou velke duvery a spojeni.. a tak to dopadlo, ze jsem dva roky bez sexu, je mi 27.. do te doby jsem mela 5 lety vztah..
No ale k veci. Asi mesic se stykam s jednim muzem, respektive zname se jiz dlouho, ale byl zadany. Nyní je asi tri mesice po rozchodu a asi mesic se vidame, pocetsinou výlety, vecere, kino, atd. K sexu ale zatim nedoslo. A jsme domluveny ze tento vikend u mě prespi (mame v planu jet na vylet a ode me je to bliz). A samozrejme je mi jasný, ze dva dospěli co spolu randi kdyz u sebe prespi ze k tomu asi dojde.. ale.. nevim cim to je? Asi jsem divna, ale. Vubec se mi do toho nechce.. skvele si rozumime, jsem s nim rada, ale jakmile dojde na tu myslenku ze k tomu dojde, uzkostne se stahnu.. coz je asi proste tim ze jsem dlouho s nikym nebyla, navíc jsem dost stydliva.. ale nevim.. jemu je 30,mne 27, chapu ze chlap bez sexu asi proste vztah neda, sam mi rekl ze jsem prvni se kterou nemel sex i po mesici randeni.. mam takovy blok nebo jak to nazvat? A nevím, jak se toho zbavit…poradite prosím? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
601
18.5.25 14:52

Říct mu z čeho máš obavy? :nevim: Nemela jsem takový problém, po izolaci.. nemáš spis strach z toho, že když se spolu vyspíte, tak on přestane mit třeba zájem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.25 14:56

Buď upřímná, vysvětli mu to a pokud není de*il, tak to zvládne :D.. asi bude trochu smutný, ale pokud mu za to stojíš počká si :) vysvětli mu že to není tím, že by tě nepřitahoval, jen že musíš se sebou pracovat :)

• Citovat
  • Upravit
5113
18.5.25 15:08
@Anonymní píše: Více

Já bych si udělala pěkný večer a ono to vyplyne samo…pokud ti z toho nebude dobře, pak je to jen převozník na vylety.
Sex by měl být spontánní a ne plánovaný a hlavně už teď te intuice varuje, ze něco není v pořádku…za me to není ono a raději bych počkala na dalšího. Nicméně zkusila bych to a pocity „po tom“ napoví vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.25 15:10
@KristynaD998 píše: Více

Ja prave presne nevim z ceho mam obavy..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.25 15:11

Tak on to ví, ze jsem v tomhle opatrna a stydliva, mluvili jsme o tom, rekl ze to chape, ale ke videt ze ted ceka ze to přijde..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.25 15:12
@Malá bobina píše: Více

I to je vlastne moznost, ze uvidime jak to vyplyne.. ale citila bych se blbe kdybych se s nim nevyspala, ze uz je vlastne cas a měla bych, ale mozna bych se citila blbe i kdybych to udělala proti sve vuli..

• Citovat
  • Upravit
5113
18.5.25 15:22

A líbali jste se již? Byla již nějaká intimita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.25 15:40
@Malá bobina píše: Více

Ano libali, ale vic ne

• Citovat
  • Upravit
5113
18.5.25 15:43

A pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
18.5.25 16:01

A přitahuje tě fyzicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15971
18.5.25 16:01

Chápu tě, ale jestli se na to ještě necítíš, tak to nedělej… Řekla bych, že máš dvě možnosti. Buď k tomu dojde úplně spontánně, tzn. že v tobě probudí touhu a pak půjdou zábrany stranou a ty si to užiješ… :P
A nebo se mu podvolíš ze strachu, abys ho kvůli tomu neztratila, ale budeš si to vyčítat a možná se budeš potom cítit i tak trochu „zneužitě“. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15971
18.5.25 16:19

Ano, přesně tak…
Pokud to sama nechceš a necítíš to srdcem ani tělem, tak se budeš cítit blbě v obou situacích.
Je to risk, ale jen proto, aby tě neopustil to určitě nedělej.
Navíc, ukončit to může i když se s ním vyspíš. Pak toho budeš litovat mnohem víc, než kdybys ho odmítla a on se s tebou kvůli tomu rozešel, protože očekával sex.
Alespoň uvidíš jaký je. A měsíc
bez sexu, podle mě, zase není až
taková katastrofa… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
18.5.25 18:40

Nedelej to co nechces a jen proto ze „on to ceka“. Ty se rozhodujes. Pritahuje te vubec fyzicky? Neni to jen vztah z nouze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
18.5.25 19:39

A vy jste na sebe za ten měsíc nijak nesahli? Líbání, doteky.. vždyť to vede minimálně k touze po sexu..
Psala jsi, že jste se libali, ale to je pak jasné, jestli se přitahuje a chcete to..
Nebo to byla jen cudna pusa ba rozloučenou? Protože jinak tomu nerozumím..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky