Partnerovo blbe chování

331
16.4.23 19:53

Partnerovo blbe chovani

Ahoj holky, zeny, chtela bych se zeptat..Mam pritele, je ode me starsi,(ja 35 on 50) deti nemame.Kdyz jsme spolu zacinali, byl to gentleman jak se patri, slusny, hodny. Daval mi najevo lasku,zajem.Pak jsme spolu zacali bydlet a to se vse otocilo. Zmenil se snad o 200% :roll: Je zly, ma hulvatske chovani, nadava mi.Je uplne nespokojeny v praci i v zivote a ja jsem prvni na rane s jeho naladou. Nejhorsi je, kdyz se napije, to je to chovani jeste horsi. A to me pak i zacina vyhazovat (bydlim u nej)proroze vi, ze nemam kam jit.
Chtela jsem se zeptat, jestli vasi partneri se po case taky zmenili nebo jim vydrzela zamilovanost? Nebo maji k vam aspon respekt a slusne chovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9293
16.4.23 19:54

Kopni ho do zadele 8o je to buran a lepší už to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
16.4.23 19:55

Seber se a odejdi. K čemu je ti buranskej, starej dědek? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.4.23 19:56
@Seky11111 píše:
Ahoj holky, zeny, chtela bych se zeptat..Mam pritele, je ode me starsi,(ja 35 on 50) deti nemame.Kdyz jsme spolu zacinali, byl to gentleman jak se patri, slusny, hodny. Daval mi najevo lasku,zajem.Pak jsme spolu zacali bydlet a to se vse otocilo. Zmenil se snad o 200% :roll: Je zly, ma hulvatske chovani, nadava mi.Je uplne nespokojeny v praci i v zivote a ja jsem prvni na rane s jeho naladou. Nejhorsi je, kdyz se napije, to je to chovani jeste horsi. A to me pak i zacina vyhazovat (bydlim u nej)proroze vi, ze nemam kam jit.
Chtela jsem se zeptat, jestli vasi partneri se po case taky zmenili nebo jim vydrzela zamilovanost? Nebo maji k vam aspon respekt a slusne chovani?

Slušné chování a respekt vydržel. Zamilovanost asi né, je to jiné. Ale už jsme spolu 20 let. Nemáš kam jít? Nemáš peníze na podnájem? Jak to? Kamarádky taky ne, rodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
16.4.23 19:56

Začali jste spolu žít, už se nemusí snažit a je tím, kým opravdu je, začala se projevovat jeho skutečná povaha. Vem nohy na ramena a utíkej, s ním ti pšenka nepokvete. Nedej bože, aby sis s ním pořídila „mimíška“. To by pak teprve začal teror z jeho strany.
Vždycky je kam jít - příbuzní, kamarádky, svůj pronájem.. Jsi svobodná, bezdětná, nic tě u něj nedrží. Lepší odejít teď, dokud je čas, než si zcela zničit život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
16.4.23 19:57
@Seky11111 píše:

Za chvíli tě bude mlátit. To se změní. :roll:

• Citovat
  • Upravit
16441
16.4.23 19:58

Máš krásný věk. Najdi si muže svého věku, měj rodinu. Tady tohle je peklo bez budoucnosti. Uteč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2388
16.4.23 19:59

Respekt a slušné chování je základ, bez toho nemůže fungovat žádný vztah. Jasně, že každý se na začátku dělá o něco lepší, než ve skutečnosti je, ale pokud se z partnera vyklube hulvát, jakého popisuješ, nevidím důvod s ním zůstávat. Začala bych urgentně řešit, jak se osamostatnit a nemuset být závislá na někom, kdo mě jenom táhne dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.4.23 20:00
@Seky11111 píše:

Když nemáš, kam jít, tak asi budeš muset být hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8537
16.4.23 20:02

Ukazuje ti svoji skutečnou stránku…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
16.4.23 20:06

Štěstí, že se ukázal jeho pravý charakter brzy. Víš tedy na čem jsi. Hulvata nechce žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
16.4.23 20:13

Nemam kam jit, protoze jsem nastehovana u nej a s nasima se nechci mackat v malym byte, kde jsou jeste s brachou. Podnajmy jsou drahe dnes a nemam na to uplne nasetreno. Porad jsem cekala, ze se to zmeni, ale je to snad cim dal horsi. A to muzu delam vse, varim, uklizim a on mi v zapeti rekne, ze to dela kazda zenska, tak co.
No nestacim se divit, co se z nej stalo :(
Ja jsem se do nej tenkrat tak zamilovala a tohle je obrovske zklamani :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
16.4.23 20:15
@Seky11111 píše:

To neni o tom, ze by u nej presla zamilovanost, ale prestal se pretvarovat, uz ho to nebavi.
Proc neodejdes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
16.4.23 20:20
@Seky11111 píše:
Nemam kam jit, protoze jsem nastehovana u nej a s nasima se nechci mackat v malym byte, kde jsou jeste s brachou. Podnajmy jsou drahe dnes a nemam na to uplne nasetreno. Porad jsem cekala, ze se to zmeni, ale je to snad cim dal horsi. A to muzu delam vse, varim, uklizim a on mi v zapeti rekne, ze to dela kazda zenska, tak co.
No nestacim se divit, co se z nej stalo :(
Ja jsem se do nej tenkrat tak zamilovala a tohle je obrovske zklamani :(
..tak zkus spolubydleni. Takhle se neda zit, ten clovek k tobe nema ani spetku ucty..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35913
16.4.23 20:22

Tak to je docela smutné, že nemáš ve svým věku ani pár peněz na pronajmutí pokoje, nebo aspoň 1+1.
Najdi si brigádu a našetří si a odstehuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí