Partnerův blok v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
16.9.13 18:57
@smoulinka71 píše:
Co? Partnerka, nebo varle?
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.13 18:57
@blumen píše:
Tak mu jen řekni, ať si nestěžuje, když s tím nic nedělá, třeba se nad tím zamyslí. Podle mě nechce přijít o varle, je to blbá situace, ale stejně mu už nefunguje.. A kolik chcete mít dětí?

nu chtěli bysme dvě.
zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.13 18:58
@smoulinka71 píše:
Co? Partnerka, nebo varle?

:D :D
zakl.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
16.9.13 19:01
@Anonymní píše: :D :D
zakl.

Já ti radím vzít otěže do svých rukou. Svaž ho, zalep mu pásku přes pusu, předehru začni sama, ale pozor, nevydrží ani těch deset minut. Ale určitě se mu to bude líbit.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
16.9.13 19:13
@Anonymní píše:
@KackaDoup to sice ne, ale zas se mi nehce příliš kalit vodu a stavět se na zadní a vyhrožovat rozchodem, kvůli sexu a jeho neschopnosti dojít si k doktoru, když máme 3.měs. dcerku a jinak máme krásnej vztah…
zakl.

Sex je hodne dulezity…to co jsi tady popsala, ze to nechce, tamto se mu nelibí, tam nesel..to neni uplne krasny vzah..nejen kvuli sexu, ale i kvuli tomu ze ho neco boli a ty to vis a nechce s tim nic delat, aby mu casem nezacala lezt ta bolest uplne na mozek…a nebylo jeste i hur…intimita je ve vztahu dulezita…ty se trapis, on se trapi, takze neco je blbe.. ze jo…ale jestli se s tim chces smirit…

Příspěvek upraven 16.09.13 v 19:15

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
16.9.13 19:14

A není to tím, že se hlavně bojíš, že další dítě nebude?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.13 19:18

@KackaDoup no ještě si o tom promluvíme. Musí s tim prostě něco dělat…a já ho trochu přiškrtim…a když ani to nepomůže…tak nevim :-/

@nepř. G12 píše:
A není to tím, že se hlavně bojíš, že další dítě nebude?

ale tak to víš, taky tam ten strach je…tohle miminko co máme, je po mých a jeho potížích vyloženě zázrak
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
69235
16.9.13 19:26
@Anonymní píše:
@KackaDoup to sice ne, ale zas se mi nehce příliš kalit vodu a stavět se na zadní a vyhrožovat rozchodem, kvůli sexu a jeho neschopnosti dojít si k doktoru, když máme 3.měs. dcerku a jinak máme krásnej vztah…
zakl.

Hele, to je jasné, nikdo ti neradí rozchod, jen si přestaň brát servítky a utvrzovat ho v tom, že je chudáček. Trpí dobrovolně, svou vlastní ješitností, bojácností, hloupostí, já nevím čím. Ikdyby mu sex extra nešel z důvodu nemoci apod. nijak ho to neopravňuje to řešit tak, že se nechá obsloužit a padla madla, ty si trhni. podstatný je, že ti to vadí a trápí tě to, a to až tak, že zakládáš diskuzi, takže právě po udržení vašeho vztahu to musíš řešit a to tvrdě, nekompromisně, za chvíli, za pár měsíců, roků, ti to poleze tak na nervy, že se ti zhnusí. Sex je skutečně když ne víc, tak minimálně polovina vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.9.13 19:28

Jo a skutečně bys to měla směřovat k zamražení dostatečného množství spermatu, aby jednou nebyl problém v nedostatečném nebo žádném množství spermií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.9.13 19:28
@Anonymní píše:
@KackaDoup no ještě si o tom promluvíme. Musí s tim prostě něco dělat…a já ho trochu přiškrtim…a když ani to nepomůže…tak nevim :-/ale tak to víš, taky tam ten strach je…tohle miminko co máme, je po mých a jeho potížích vyloženě zázrak
zakl.

skoda ze nemuze nekdo jiny nez ty, odbornik, ten co mu radil aby to varle dal pryc…treba…ze jinak to bude o nicem a aby na tebe myslel taky…

• Citovat
  • Upravit
107000
16.9.13 19:30
@zdendik píše:
Po 14 a více dnech je 10 minut předčasná ejakulace?:-o ty jo, tak to já asi žiju na nejaká jiné planetě, u nás je to trošičku jinak…:-D

a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
16.9.13 19:31
@Anonymní píše:
@KackaDoup no ještě si o tom promluvíme. Musí s tim prostě něco dělat…a já ho trochu přiškrtim…a když ani to nepomůže…tak nevim :-/ale tak to víš, taky tam ten strach je…tohle miminko co máme, je po mých a jeho potížích vyloženě zázrak
zakl.

možná i to ho stresuje, jim do hlavy nikdo nevidí :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.13 19:32
@lihow píše:
Když jsem tu před časem připomněl statistiku pžekvapivě krátké doby potřebné od zásunu k ejakulaci, byl jsem některými málem kamenován, že ony mají doma úplně jiné samce (s výdrží hodinu atd) a že jsem zřejmě asi sám postižen předčasnou ejakulací, když o tomto tady informuji…

a co partner, který jde víceméně rovnou na věc bez takové té klasické předehry? Neznamená to nějaký odpor k dámskému pohlaví?

• Citovat
  • Upravit
107000
16.9.13 19:33
@terinka4444 píše:
Podle statistik a sexuologů, doba čisté soulože 10minut je nadprůměr, to hodinové bušení, hm, o tom si myslím své. Každopádně 10minut šisté soulože není selhání, ale to je jedno, podstatné je, že se nehodlá věnovat manželce s výmluvami o selhání. Selhání je, že se nesnaží, aby taky ze sexu měla něco manželka a ne jen on, a to jakoukoliv formou.

podle statistik to tak je, naštěstí v raálu jsem s tím u nikoho nesetkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107000
16.9.13 19:37
@xxyy1 píše:
Souhlasím, taky nevidím jako žádnou slast do toho bušit půl hodiny. Můj manžel má např. úžasný prstoklad, jak pianista :lol:

tak ono se do toho nemusí pul hodiny bušit, ale prostě si to užívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria