Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blumen píše:
Tak mu jen řekni, ať si nestěžuje, když s tím nic nedělá, třeba se nad tím zamyslí. Podle mě nechce přijít o varle, je to blbá situace, ale stejně mu už nefunguje.. A kolik chcete mít dětí?
nu chtěli bysme dvě.
zakl.
@Anonymní píše:![]()
zakl.
Já ti radím vzít otěže do svých rukou. Svaž ho, zalep mu pásku přes pusu, předehru začni sama, ale pozor, nevydrží ani těch deset minut. Ale určitě se mu to bude líbit.
@Anonymní píše:
@KackaDoup to sice ne, ale zas se mi nehce příliš kalit vodu a stavět se na zadní a vyhrožovat rozchodem, kvůli sexu a jeho neschopnosti dojít si k doktoru, když máme 3.měs. dcerku a jinak máme krásnej vztah…
zakl.
Sex je hodne dulezity…to co jsi tady popsala, ze to nechce, tamto se mu nelibí, tam nesel..to neni uplne krasny vzah..nejen kvuli sexu, ale i kvuli tomu ze ho neco boli a ty to vis a nechce s tim nic delat, aby mu casem nezacala lezt ta bolest uplne na mozek…a nebylo jeste i hur…intimita je ve vztahu dulezita…ty se trapis, on se trapi, takze neco je blbe.. ze jo…ale jestli se s tim chces smirit…
Příspěvek upraven 16.09.13 v 19:15
@KackaDoup no ještě si o tom promluvíme. Musí s tim prostě něco dělat…a já ho trochu přiškrtim…a když ani to nepomůže…tak nevim :-/
@nepř. G12 píše:
A není to tím, že se hlavně bojíš, že další dítě nebude?
ale tak to víš, taky tam ten strach je…tohle miminko co máme, je po mých a jeho potížích vyloženě zázrak
zakl.
@Anonymní píše:
@KackaDoup to sice ne, ale zas se mi nehce příliš kalit vodu a stavět se na zadní a vyhrožovat rozchodem, kvůli sexu a jeho neschopnosti dojít si k doktoru, když máme 3.měs. dcerku a jinak máme krásnej vztah…
zakl.
Hele, to je jasné, nikdo ti neradí rozchod, jen si přestaň brát servítky a utvrzovat ho v tom, že je chudáček. Trpí dobrovolně, svou vlastní ješitností, bojácností, hloupostí, já nevím čím. Ikdyby mu sex extra nešel z důvodu nemoci apod. nijak ho to neopravňuje to řešit tak, že se nechá obsloužit a padla madla, ty si trhni. podstatný je, že ti to vadí a trápí tě to, a to až tak, že zakládáš diskuzi, takže právě po udržení vašeho vztahu to musíš řešit a to tvrdě, nekompromisně, za chvíli, za pár měsíců, roků, ti to poleze tak na nervy, že se ti zhnusí. Sex je skutečně když ne víc, tak minimálně polovina vztahu.
Jo a skutečně bys to měla směřovat k zamražení dostatečného množství spermatu, aby jednou nebyl problém v nedostatečném nebo žádném množství spermií.
@Anonymní píše:
@KackaDoup no ještě si o tom promluvíme. Musí s tim prostě něco dělat…a já ho trochu přiškrtim…a když ani to nepomůže…tak nevim :-/ale tak to víš, taky tam ten strach je…tohle miminko co máme, je po mých a jeho potížích vyloženě zázrak
zakl.
skoda ze nemuze nekdo jiny nez ty, odbornik, ten co mu radil aby to varle dal pryc…treba…ze jinak to bude o nicem a aby na tebe myslel taky…
@zdendik píše:
Po 14 a více dnech je 10 minut předčasná ejakulace?:-o ty jo, tak to já asi žiju na nejaká jiné planetě, u nás je to trošičku jinak…:-D
a jak?
@Anonymní píše:
@KackaDoup no ještě si o tom promluvíme. Musí s tim prostě něco dělat…a já ho trochu přiškrtim…a když ani to nepomůže…tak nevim :-/ale tak to víš, taky tam ten strach je…tohle miminko co máme, je po mých a jeho potížích vyloženě zázrak
zakl.
možná i to ho stresuje, jim do hlavy nikdo nevidí ![]()
@lihow píše:
Když jsem tu před časem připomněl statistiku pžekvapivě krátké doby potřebné od zásunu k ejakulaci, byl jsem některými málem kamenován, že ony mají doma úplně jiné samce (s výdrží hodinu atd) a že jsem zřejmě asi sám postižen předčasnou ejakulací, když o tomto tady informuji…
a co partner, který jde víceméně rovnou na věc bez takové té klasické předehry? Neznamená to nějaký odpor k dámskému pohlaví?
@terinka4444 píše:
Podle statistik a sexuologů, doba čisté soulože 10minut je nadprůměr, to hodinové bušení, hm, o tom si myslím své. Každopádně 10minut šisté soulože není selhání, ale to je jedno, podstatné je, že se nehodlá věnovat manželce s výmluvami o selhání. Selhání je, že se nesnaží, aby taky ze sexu měla něco manželka a ne jen on, a to jakoukoliv formou.
podle statistik to tak je, naštěstí v raálu jsem s tím u nikoho nesetkala
@xxyy1 píše:
Souhlasím, taky nevidím jako žádnou slast do toho bušit půl hodiny. Můj manžel má např. úžasný prstoklad, jak pianista
tak ono se do toho nemusí pul hodiny bušit, ale prostě si to užívat