Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Cože? Zádný oralek?![]()
můžu, ale v klidu se bez něj obejdu, je to příjemné, ale nic víc mi to nedělá ![]()
@Anonymní píše:
Psala jsi úplně jasne, ze zádný nebyl navždy. Jakoby jsi to věděla.
A to si na to berete dovolenou? Nekoitalni aktivity ( u nás trvají tak 30-45 minut takže u vás předpokládám ze tak 2 a pul hodiny) plus hodinová soulož?
já nejsem vdaná… takže si užívám pěkné chvilky ![]()
@Venetia píše:
můžu, ale v klidu se bez něj obejdu, je to příjemné, ale nic víc mi to nedělá
Jaj:( Tak to to neumí. Cvičit. Taky nám to trvalo a stojí to za to.
@smoulinka71 píše:
Tak třeba u nás je dohra taková, že manžel šupe do ledničky, zatím co já ještě oddychuji.
pěkná dohra
taková klasicky mužná ![]()
@Anonymní píše:
Jaj:( Tak to to neumí. Cvičit. Taky nám to trvalo a stojí to za to.
nebyl jen jeden, co to kdy zkoušel… prostě jsem ten vaginální typ ![]()
@Venetia píše:
nebyl jen jeden, co to kdy zkoušel… prostě jsem ten vaginální typ
hele, vaginální typ s chlapem pod deset minut, to musí být vražedná kombinace ![]()
@Anonymní píše:
A to si na to berete dovolenou? Nekoitalni aktivity ( u nás trvají tak 30-45 minut takže u vás předpokládám ze tak 2 a pul hodiny) plus hodinová soulož?
A asi už opravdu naposledy. Já fakt jen chtěla napsat, že to může být i jinak.
Nejsi zjevně ochotná respektovat jinou zkušenost, nebudu se tu zpovídat. Můj intimní život je můj intimní život a nemusím se nijak obhajovat, vysvětlovat a objasňovat.
Přeji ti spokojený soukromý i sexuální život.
Markéta.
(Prosím o zachování anonymity, příspěvek má souvislost i s předchozími intimními infrmacemi. Děkuji.)
@terinka4444 píše:
hele, vaginální typ s chlapem pod deset minut, to musí být vražedná kombinace
to mne naštěstí nepotkalo
jinak souhlas
@terinka4444 ja treba sem ten typ s chlapem pod 10 minut a je to fajn:-) a nikdy (nebo temer nikdy) jen jeden orgasmus, trvat to treba hodinu tak asi chcipnu a nerozdejcham to:-D ale je fakt ze bejvalej mel zase opacnej problem, nemohl se udelat a to pak byla ta hodina, a vuuubec me to nebavila a orgasmy temer zadny..takze podle meho to vubec neni o tom jak dlouho to trva, ale jak to protejsek umi a jak je ochotnej se „postarat“ i o vas a ne pouze o sebe:-)
@zdendik píše:
@terinka4444 ja treba sem ten typ s chlapem pod 10 minut a je to fajn:-) a nikdy (nebo temer nikdy) jen jeden orgasmus, trvat to treba hodinu tak asi chcipnu a nerozdejcham to:-D ale je fakt ze bejvalej mel zase opacnej problem, nemohl se udelat a to pak byla ta hodina, a vuuubec me to nebavila a orgasmy temer zadny..takze podle meho to vubec neni o tom jak dlouho to trva, ale jak to protejsek umi a jak je ochotnej se „postarat“ i o vas a ne pouze o sebe:-)
jo, tak takovýho mám taky doma, za hodinu bych taky chcípla ![]()
@Anonymní píše:
Nejsi zjevně ochotná respektovat jinou zkušenost, nebudu se tu zpovídat. Můj intimní život je můj intimní život a nemusím se nijak obhajovat, vysvětlovat a objasňovat.
Markéta.
(Prosím o zachování anonymity, příspěvek má souvislost i s předchozími intimními infrmacemi. Děkuji.)
Tak tady jde spis o průměr ne?
Příspěvek upraven 16.09.13 v 23:22
@Anonymní píše:
Markéta.
Nevím čím nejsem ochotna respektovat jinou zkušenost. ![]()
Ja říkám, ze by me hodina fakt nebavila. Neříkám, ze to není mozné, ale ze je to neobvykle. A pro me osobně zádné terno. Hlavní ale je, ze jsi spokojena ty.
Tvůj manžel ale není průměrný chlap.
@zdendik píše:
ano, ano ![]()