Partnerův blok v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.9.13 22:05
@Anonymní píše:
Nepředpokládala jsem, že všechny byly na jednu noc, zato jsem předpokládala, že všechny nebyly na celý život, že jo.
O tom, že by u nás nebyly běžné i další nekoitální aktivity, u mě nepadla řeč.
Ale - mně je to úplně jedno, jak to kdo má, hlavně, že je spokojenej.
Markéta.(Prosím o zachování anonymity, příspěvek má souvislost i s předchozími intimními informacemi. Děkuji.)

Psala jsi úplně jasne, ze zádný nebyl navždy. Jakoby jsi to věděla.
A to si na to berete dovolenou? Nekoitalni aktivity ( u nás trvají tak 30-45 minut takže u vás předpokládám ze tak 2 a pul hodiny) plus hodinová soulož?

• Citovat
  • Upravit
106993
16.9.13 22:06
@Anonymní píše:
Cože? Zádný oralek? 8o :mrgreen:

můžu, ale v klidu se bez něj obejdu, je to příjemné, ale nic víc mi to nedělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106993
16.9.13 22:07
@Anonymní píše:
A to si na to berete dovolenou? Nekoitalni aktivity ( u nás trvají tak 30-45 minut takže u vás předpokládám ze tak 2 a pul hodiny) plus hodinová soulož?

já nejsem vdaná… takže si užívám pěkné chvilky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.13 22:08
@Venetia píše:
můžu, ale v klidu se bez něj obejdu, je to příjemné, ale nic víc mi to nedělá :nevim:

Jaj:( Tak to to neumí. Cvičit. Taky nám to trvalo a stojí to za to.

• Citovat
  • Upravit
69235
16.9.13 22:09
@smoulinka71 píše:
Tak třeba u nás je dohra taková, že manžel šupe do ledničky, zatím co já ještě oddychuji.

pěkná dohra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taková klasicky mužná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
16.9.13 22:14
@terinka4444 píše:
pěkná dohra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taková klasicky mužná :mrgreen:
:palec: :palec: u nás je taková dohra také…někdy i předehra… :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106993
16.9.13 22:16
@Anonymní píše:
Jaj:( Tak to to neumí. Cvičit. Taky nám to trvalo a stojí to za to.

nebyl jen jeden, co to kdy zkoušel… prostě jsem ten vaginální typ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.9.13 22:19
@Venetia píše:
nebyl jen jeden, co to kdy zkoušel… prostě jsem ten vaginální typ :nevim:

hele, vaginální typ s chlapem pod deset minut, to musí být vražedná kombinace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.13 22:22
@Anonymní píše:

A asi už opravdu naposledy. Já fakt jen chtěla napsat, že to může být i jinak.
Nejsi zjevně ochotná respektovat jinou zkušenost, nebudu se tu zpovídat. Můj intimní život je můj intimní život a nemusím se nijak obhajovat, vysvětlovat a objasňovat.
Přeji ti spokojený soukromý i sexuální život.
Markéta.
(Prosím o zachování anonymity, příspěvek má souvislost i s předchozími intimními infrmacemi. Děkuji.)

• Citovat
  • Upravit
106993
16.9.13 22:23
@terinka4444 píše:
hele, vaginální typ s chlapem pod deset minut, to musí být vražedná kombinace :mrgreen:

to mne naštěstí nepotkalo :D jinak souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
16.9.13 22:48

@terinka4444 ja treba sem ten typ s chlapem pod 10 minut a je to fajn:-) a nikdy (nebo temer nikdy) jen jeden orgasmus, trvat to treba hodinu tak asi chcipnu a nerozdejcham to:-D ale je fakt ze bejvalej mel zase opacnej problem, nemohl se udelat a to pak byla ta hodina, a vuuubec me to nebavila a orgasmy temer zadny..takze podle meho to vubec neni o tom jak dlouho to trva, ale jak to protejsek umi a jak je ochotnej se „postarat“ i o vas a ne pouze o sebe:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.9.13 22:53
@zdendik píše:
@terinka4444 ja treba sem ten typ s chlapem pod 10 minut a je to fajn:-) a nikdy (nebo temer nikdy) jen jeden orgasmus, trvat to treba hodinu tak asi chcipnu a nerozdejcham to:-D ale je fakt ze bejvalej mel zase opacnej problem, nemohl se udelat a to pak byla ta hodina, a vuuubec me to nebavila a orgasmy temer zadny..takze podle meho to vubec neni o tom jak dlouho to trva, ale jak to protejsek umi a jak je ochotnej se „postarat“ i o vas a ne pouze o sebe:-)

jo, tak takovýho mám taky doma, za hodinu bych taky chcípla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
16.9.13 23:19
@Anonymní píše:
Nejsi zjevně ochotná respektovat jinou zkušenost, nebudu se tu zpovídat. Můj intimní život je můj intimní život a nemusím se nijak obhajovat, vysvětlovat a objasňovat.
Markéta.
(Prosím o zachování anonymity, příspěvek má souvislost i s předchozími intimními infrmacemi. Děkuji.)

Tak tady jde spis o průměr ne?

Příspěvek upraven 16.09.13 v 23:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.13 23:21
@Anonymní píše:
Markéta.

Nevím čím nejsem ochotna respektovat jinou zkušenost. :nevim:
Ja říkám, ze by me hodina fakt nebavila. Neříkám, ze to není mozné, ale ze je to neobvykle. A pro me osobně zádné terno. Hlavní ale je, ze jsi spokojena ty.
Tvůj manžel ale není průměrný chlap.

• Citovat
  • Upravit
106993
16.9.13 23:42
@zdendik píše:

ano, ano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria