Pásový opar - prosím o radu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
22.10.20 09:56

Pásový opar - prosím o radu

Holky, prosim o radu… nevite prosim co to muze byt? Nevlastni syn prijel vcera s touto vyrazkou, pry ho jen svedi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
22.10.20 10:01

Pásový opar jsem měla několikrát, ono to hlavně hodně bolí a pálí už před výsevem.

• Citovat
  • Upravit
7712
22.10.20 10:37

Mne treba nebolel vubec a to jsem ho mela od pulky hrudniku do puli zad - takovej pas. Zacalo to jednim pupinkem, pak se to vyselo…ale za celou dobu me nebolel, jen svedil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.7.21 16:49

Ahoj nevíte, zda je tohle pásovy opar? Zatím nějak nesvědí, jen trochu sem tam pálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
7.7.21 17:03

Ano, vypada to na pasovy opar.Taky jsem ho mela a nesvedil, nepalil. Nemela jsem k tomu zadne jine potize v podobe teploty, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.7.21 17:07
@Niky2 píše:
Ano, vypada to na pasovy opar.Taky jsem ho mela a nesvedil, nepalil. Nemela jsem k tomu zadne jine potize v podobe teploty, nic.

No myslím si to taky, měla jsem ho před 5 lety ale na ruce a to pálilo a bolelo jako des! A teď je to 3 den a pořad nic. A byla jsi s tím někde? A nebo jsi něčím léčila sama? Já jsem si koupila zatím herpesin masticku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
7.7.21 17:20

Taky si myslím, že je to pasový opar. První dva dny jsem také nic necítila, pak se mi to rozjelo ze zad i na nohu a bolelo to hodně. Musela jsem na kožní, dostala jsem mast (připravenou v lékárně) a protože se mi to nelepšilo, tak i Herpesin tablety, na bolest jsem brala Paralen, jelikož jsem byla ke všemu těhotná. Přeji lehký průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.7.21 17:27
@mag12 píše:
Taky si myslím, že je to pasový opar. První dva dny jsem také nic necítila, pak se mi to rozjelo ze zad i na nohu a bolelo to hodně. Musela jsem na kožní, dostala jsem mast (připravenou v lékárně) a protože se mi to nelepšilo, tak i Herpesin tablety, na bolest jsem brala Paralen, jelikož jsem byla ke všemu těhotná. Přeji lehký průběh.
Dekuju, to muselo být peklo v těhotenství. No taky čekám co přijde! Predtim to byl des! Chtěla jsem dneska na kožní, obvolala asi 8 pracovišť. Vsude dovolená!🙈 Tak zítra budu zkoušet znova a jinde. 😅
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41763
7.7.21 18:01

Zkus praktickou doktorku, nebo kožní/infekční ambulanci v nemocnici. Herpesin ti mohou napsat a pásový opar by měla poznat i praktická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.7.21 18:15
@Havlova píše:
Zkus praktickou doktorku, nebo kožní/infekční ambulanci v nemocnici. Herpesin ti mohou napsat a pásový opar by měla poznat i praktická.

To je právě ten problém, ze i praktická má dovolenou ale zkusím zástup. Dekuju 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
7.7.21 19:22

@Margot26
Me ze zacatku vubec nenapadlo, ze to muze byt pasovy opar.Tim,ze vsude pisi, ze to boli, jsou k tomu horecky a vyskytuje se prevazne na zadech a jde po trupu az k brichu, tak ten muj byl v tomhle jiny.Mela jsem ho na boku a zadne problemy. Pridruzilo se mi to k zanetu dasne.Na to jsem dostala atb a kdyz se mi ten opar nezdal, sla jsem k prakticke.Ta mi to potvrdila.Pry by mi jinak dala antivirotika, ale tim, ze jsem mela ta atb a opar uz zasychal, nechala jsem to byt. Mazala jsem to koloidnim stribrem a pak uz nicim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.7.21 19:30
@Niky2 píše:
@Margot26
Me ze zacatku vubec nenapadlo, ze to muze byt pasovy opar.Tim,ze vsude pisi, ze to boli, jsou k tomu horecky a vyskytuje se prevazne na zadech a jde po trupu az k brichu, tak ten muj byl v tomhle jiny.Mela jsem ho na boku a zadne problemy. Pridruzilo se mi to k zanetu dasne.Na to jsem dostala atb a kdyz se mi ten opar nezdal, sla jsem k prakticke.Ta mi to potvrdila.Pry by mi jinak dala antivirotika, ale tim, ze jsem mela ta atb a opar uz zasychal, nechala jsem to byt. Mazala jsem to koloidnim stribrem a pak uz nicim.

Dekuju za tip vyzkousim to stříbro. Zítra zkusím tu MUDr. Doufám ze to budu mít taky jako ty! Lehci průběh🙏🏻 Poprvé to byla hrůza. Je fakt, ze to asi není jen tak. Oslabena imunita a nebo jak píšeš s tím zánětem dásní. Přišla jsem 4× do styku s covidem a nechytla ho, tak mám místo toho asi opar!🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
7.7.21 19:43

@Margot26
Drzim palce, at mas lehky prubeh! Prakticka lekarka mi rikala, ze pokud mam deti a nemely nestovice, je moznost, ze je dostanou. Pasovy opar a nestovice zpusobuje ten samy vir.Syn je ale nedostal, tak to taky neni pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.7.21 19:48
@Niky2 píše:
@Margot26
Drzim palce, at mas lehky prubeh! Prakticka lekarka mi rikala, ze pokud mam deti a nemely nestovice, je moznost, ze je dostanou. Pasovy opar a nestovice zpusobuje ten samy vir.Syn je ale nedostal, tak to taky neni pravidlo.

Jj, moje holky už mel, tak snad dobrý. No je to radost fakt. ????Dekuju moc ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí