Pásový opar u dospělého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.6.15 12:39

pásový opar u dospělého

Ahoj všem, potřebovala bych prosím poradit.
Od pondělí mám pásový opar a šíleně to bolí. Prosím čím to začít léčit? U lékaře jsem byla, ale pořád mi cpal nějaké masti i když jsem mu říkala, že mi masti nepomáhají :| od úterý jsem měla „zázračnou náplast“, ale když jsem jí dnes sundala, myslela jsem, že mi vypadnou oči.. opar plný podlitých puchýřků :(

Prosím, máte nějaké rady??
Předem děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
11.6.15 12:49

Puchyre jsou normalni vyvoj. na zvazenou jeste zkusit nasadit herpesin, ale uz je asi pozde. tak analgetizovat, klidne co nejvic, aby ti z toho nezustala nejaka neuralgie. Klidne bych ti dala slaby opiat na prechodnou dobu, za dva tydny se zavislou nestanes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
11.6.15 13:00

Mohu jen a jen doporučit Tanno Hermal z lékárný, nic lepšího snad není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 13:20

Právě, když jsem tam byla v pondělí chtěla jsem po něm aby mi napsal Herpesin 400, ale o nechtěl, že prý herpesin mastička bude lepší :| když jsem mu vysvětlovala, že i na normální opar mi nezabírají prášky herpesin 200 natož mastička, a že vím proč to po něm chci, tak se na mě obořil, že prý kdo je tu doktor, jestli já nebo on? tak nevím :nevim:
chápu, že to jen tak nechtějí předepisovat, protože na to poměrně dost doplácejí, ale toto mě poměrně nštvalo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
11.6.15 13:29

@andulak007
no herpesin tablety u dospeleho jsou u pas. oparu indikovane co vim. Jen nasadit co nejdriv, ted uz je to dost dlouho.
asi zajit na infekcni,,pokud mas v dosahu. Jinak jak pise pudloslava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
11.6.15 14:42
@andulak007 píše:
Právě, když jsem tam byla v pondělí chtěla jsem po něm aby mi napsal Herpesin 400, ale o nechtěl, že prý herpesin mastička bude lepší :| když jsem mu vysvětlovala, že i na normální opar mi nezabírají prášky herpesin 200 natož mastička, a že vím proč to po něm chci, tak se na mě obořil, že prý kdo je tu doktor, jestli já nebo on? tak nevím :nevim:
chápu, že to jen tak nechtějí předepisovat, protože na to poměrně dost doplácejí, ale toto mě poměrně nštvalo :?

Tak to je trosku provokace, mozna bude lepe, kdyz se propriste osvojis umeni pozadat a udelat ze sebe vykulenou chudinku, s tim pochodis temer jiste. Protoze skutecne doktor tam byl on, ne jen automat na recepty podle prani pacienta.
No tak at je brzo lip, snad uz to vyvrcholilo a bude se to jen zlepsovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí