Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj všem, potřebovala bych prosím poradit.
Od pondělí mám pásový opar a šíleně to bolí. Prosím čím to začít léčit? U lékaře jsem byla, ale pořád mi cpal nějaké masti i když jsem mu říkala, že mi masti nepomáhají
od úterý jsem měla „zázračnou náplast“, ale když jsem jí dnes sundala, myslela jsem, že mi vypadnou oči.. opar plný podlitých puchýřků ![]()
Prosím, máte nějaké rady??
Předem děkuji ![]()
Puchyre jsou normalni vyvoj. na zvazenou jeste zkusit nasadit herpesin, ale uz je asi pozde. tak analgetizovat, klidne co nejvic, aby ti z toho nezustala nejaka neuralgie. Klidne bych ti dala slaby opiat na prechodnou dobu, za dva tydny se zavislou nestanes.
Mohu jen a jen doporučit Tanno Hermal z lékárný, nic lepšího snad není.
Právě, když jsem tam byla v pondělí chtěla jsem po něm aby mi napsal Herpesin 400, ale o nechtěl, že prý herpesin mastička bude lepší
když jsem mu vysvětlovala, že i na normální opar mi nezabírají prášky herpesin 200 natož mastička, a že vím proč to po něm chci, tak se na mě obořil, že prý kdo je tu doktor, jestli já nebo on? tak nevím ![]()
chápu, že to jen tak nechtějí předepisovat, protože na to poměrně dost doplácejí, ale toto mě poměrně nštvalo ![]()
@andulak007
no herpesin tablety u dospeleho jsou u pas. oparu indikovane co vim. Jen nasadit co nejdriv, ted uz je to dost dlouho.
asi zajit na infekcni,,pokud mas v dosahu. Jinak jak pise pudloslava.
@andulak007 píše:
Právě, když jsem tam byla v pondělí chtěla jsem po něm aby mi napsal Herpesin 400, ale o nechtěl, že prý herpesin mastička bude lepšíkdyž jsem mu vysvětlovala, že i na normální opar mi nezabírají prášky herpesin 200 natož mastička, a že vím proč to po něm chci, tak se na mě obořil, že prý kdo je tu doktor, jestli já nebo on? tak nevím
chápu, že to jen tak nechtějí předepisovat, protože na to poměrně dost doplácejí, ale toto mě poměrně nštvalo
Tak to je trosku provokace, mozna bude lepe, kdyz se propriste osvojis umeni pozadat a udelat ze sebe vykulenou chudinku, s tim pochodis temer jiste. Protoze skutecne doktor tam byl on, ne jen automat na recepty podle prani pacienta.
No tak at je brzo lip, snad uz to vyvrcholilo a bude se to jen zlepsovat.