Pasy v autosedačce, kde sehnat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24392
17.5.14 21:51

@Tilia to mě vůbec nenapadlo, musí mít nějaké parametry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
17.5.14 21:54

A pásy do auta pro sebe a manžela byste si taky našily z popruhu?? Někdy nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
17.5.14 21:55

@Misulicka 1 je tam napsané AMERICAN COLLECTION - BABY BUS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
17.5.14 22:05

@Daša 2 V tom případě bych to neřešila. Ta sedačka se dá koupit za 250, na ebay dokonce za 99centů. Vzala bych ji tam a nechala si poslat jen ty pásy - budou pasovat a nebo ji vzala celou z inzerátu v ČR buď použít celou nebo jen pás. Ze zkušenosti jen ty chrániče na pásy stojí nové 350+doprava tedy bych to neřešila. http://www.sbazar.cz/…llection-pro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
17.5.14 22:18

@Misulicka 1 nové namá cenu kupovat, myslela jsem jestli někdo nemá doma, jen ty pásy s přezkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
18.5.14 08:58

@Tilia Kdyby nebylo zbytí, tak do vajíčka bych to klidně ušila. SAmozřejmě bych koupila ty nejpevnější popruhy a prošila to asi 10×, nešila bych to jako kšandy. Do posměrné sedačky ani náhodou, ale do vajíčka jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
18.5.14 09:00
@Anjes píše:
A pásy do auta pro sebe a manžela byste si taky našily z popruhu?? Někdy nechápu…

Tak vajíčko, kde se hlavní náraz vstřebává do zad a pásy na sedačce, která se staví do posměru anebo pásy v autě jsou jaksi rozdíl. Tam by to nebylo kde prošít, jak přichytit. Z vajíčka jdou celé vydělat a člověk se může podívat, kde je co jak prošité a tak… ala dělala bych to v krajní nouzi.
A musela bych mít originál přezky samozřejmě…
Ale asi bych se podívala po starší sedačce nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
18.5.14 09:18

Když nad tím tak přemýšlím víc a víc, tak by to fakt asi nešila… Asi bych ale ani nedávala pásy z jedné sedačky do druhé. Já bych se optala v okolí, jestli někdo (koho znám) neprodává sedačku (v případě, že bych ji chtěla používat ještě dlouho), případně koupila novou. Nebo byhc se někoho známého zeptala na půjčení, kdyby to mělo být na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.5.14 10:11

No já bych ani nešila, ani nekupovala použitou. Jen v případě, že bych věděla od koho je a že není bouraná. A jaký je v tom problém? Když mám na to, abych měla auto a jezdila s ním, tak bych měla mít i na autosedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí