Pasy v autosedačce, kde sehnat

24392
17.5.14 20:57

Pasy v autosedačce

Může mi někdo poradit, kde bych sehnala nové kompletní pásy do autosedačky(vajíčka)? Nebo nemá doma pasy a chybí vám vajíčko? Třeba se rozbilo nebo se s ním něco stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
17.5.14 21:01

A to vtom vajíčku jdou vyměnit? 8o Aniž by byly porušeny, rozpárány? To bude asi nějaká specifická značka, v naší sedačce jsou napevno asundatnejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.5.14 21:06
@Bibi239 píše:
A to vtom vajíčku jdou vyměnit? 8o Aniž by byly porušeny, rozpárány? To bude asi nějaká specifická značka, v naší sedačce jsou napevno asundatnejdou

Taky jsme to měli tak. Já to teda nečistila, nebylo ve vejcu potřeba, ale ve velké jsem to čistila LOC a kartáčkem na zuby. A pustilo to všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
17.5.14 21:11

Mám doma tři sedačky a u všech to jde vydělat, protože jsem sundávala potahy a prala je. Tak jsem musela oddělat- vytáhnout ty pasy. Jde to oddělat když se ty kovové spony protlačí těma dírkama v sedačce, ale musí se otočit tou užší stranou, aby prošly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.5.14 21:18

Tak napiš značku a typsedačky, ne každé sedačce to jde udělat, některé jsou řešené jinak ;)
Nebo zkusit stejnou sedačku sehnat na MMB, použité sedačky jsou kolikrát za pakatel a pásy z toho vyndat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
17.5.14 21:19

A co to ušít z popruhu? Já tak přemýšlím, jeslit nám to jde vynda. Teď jsem dávala prát vajíčko, že ho schovám a taky jsem se dívala, že by to šlo… ale potah šel pěkně sundat přes přezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.5.14 21:23
@avm3 píše:
A co to ušít z popruhu? Já tak přemýšlím, jeslit nám to jde vynda. Teď jsem dávala prát vajíčko, že ho schovám a taky jsem se dívala, že by to šlo… ale potah šel pěkně sundat přes přezky.

To by asi nebylo moc bezpečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
17.5.14 21:25

A taky hlavně jde o to zapínání mezi nožičkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
17.5.14 21:26
@Bibi239 píše:
To by asi nebylo moc bezpečné…

To mě taky napadlo, ale kdyby nebylo zbytí, tak bych tou cestou šla. Akorát zakladatelka nepíše, proč je shání. Jeslti se jí potrahali nebo je při praní ztratila, či co…
Kdybych měla přezku, co tam patří, tak bych si je klidně ušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
17.5.14 21:26
@Daša 2 píše:
A taky hlavně jde o to zapínání mezi nožičkami

A tobě se to ztratilo nebo zničilo,…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
17.5.14 21:29

No právě, že mi přezku ztratil vnuk, tak to potřebuji celé, protože z jiné sedačky to nepasuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.5.14 21:33
@avm3 píše:
To mě taky napadlo, ale kdyby nebylo zbytí, tak bych tou cestou šla. Akorát zakladatelka nepíše, proč je shání. Jeslti se jí potrahali nebo je při praní ztratila, či co…
Kdybych měla přezku, co tam patří, tak bych si je klidně ušila.

ale onoi to profi šití a hlavně pevnost jednotlivých atestovaných materiálů má něco do sebe. Než to pinožit doma na koleně a pak nedej bože litovat, tak raději sehnat nové nebo koupit novou sedačku…

@Daša 2 zkoušela jsi napsat výrobci/distributorovi pro ČR, jestli neposílají náhradní díly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
17.5.14 21:41

@Bibi239 Zkoušela jsem psat prodejcům jestli by mi neporadili, ale nikde jsem
nepochodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.5.14 21:44

Vy byste si opravdu našili pásy na autosedačku? To myslíte vážně? Pořád mě udivuje to, jak se to bere jako nějaká povinnost. Vždyť je to pro bezpečnost dítěte, ne proto, že to přikazuje zákon :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
17.5.14 21:46

@Daša 2 A co je to za znacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie