Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
tento kočárek máme skoro rok a jsme více méně spokojení, záleží co od kočárku chceš. Je vynikající do města, skvěle se s ním zatáčí díky otočným kolečkům, do terénu už nic moc (malá přední kolečka) Nevýhodou je poměrně dost otevřená budka - dokupovala jsem na zimu zimní doplněk (taková igelitová slída přes celou budku - mimochodem skvělá věc). Pro mimi je určitě šikovná i stříška se slídou, může koukat ven - nevýhodou je to ale v létě, když otvory svítí slunce, to jsme zase vyřešili zakoupením deštníku. Výhodou je i to, že je kočárek lehký, ze začátku jsem ho sama unesla do autobusu, teď když malá váží víc, tak je to horší. Ke kočárku doporučuji zakoupit i tu největší kabelu, vejde se do ní spousta věcí.
Jak se s tímto kočárkem jezdí? Moc se mi líbí, ale docela mě odrazují ty malé nenafukovací kolečka. Mám se radši poohlídnout po jiném?
Ahoj, už jsme byli rozhodnutí pro kočárek Patron F4R, ale teď nějak váhám. Potřebovala bych ujistit, nebo koupi vymluvit. Další varianta je Neonaté Reverso Sport. Co vy na to? Díky