Patrová postel se skluzavkou

2518
27.6.04 22:43

Patrová postel se skluzavkou

Ahoj holčiny,

chceme synkovi (4 roky) koupit do dětského postele zvýšenou postel se skluzavkou, ale veškeré hledání na internetu bylo marné.

Můžete mi poradit, kde takovou postel zakoupit?

Děkuji za informace!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
28.6.04 01:18

Radko, chci se zeptat, nemáš strach že se Pitríšek přerazí až se bude v noci hrnout na WC? Náš malý je totiž takové třeštídlo, že bych se bála ho dát do patrové postele spát i přes den, natož tak v noci 8O . Mně se to zdá dost brzo ve 4 letech, můj spolužák si takhle vyrazil 3 zuby když už mu bylo 9 let. I když, teď mě napadá, že ony tyhle dětské postýlky na patro a se skluzavkou mají takovou tu záchrannou síť na přední straně, tak by to vlastně mohlo být v pořádku. Jednou jsem ji viděla ve Zlíně (to je pro tebe asi dost z ruky), ale ten obchod už zrušili, takže ti neporadím kde ji sehnat. Snad by ji někdo vyrobil na zakázku?

• Citovat
  • Upravit
2518
28.6.04 07:59

Ahoj Radko,

já ji nechci moc vysokou. Tak metr od země a pod tim skříňky. Náš malý je také všude, takže by ho úraz neminul. A musím podotknout, že vydrží nečůrat v noci, chodí večer před spinkáním a pak až ráno - už asi tak rok. :wink:
Asi bude fakt nejlepší nechat si ji vyrobit na zakázka.
Ale díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
28.6.04 09:31

Ahoj,
taky jsem uvažovala o zvýšené posteli, dělá to třeba firma caster (www.caster.cz), ale jestli mají skluzavky to netuším.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
28.6.04 10:23

Já bych se vysoké postele nebála, není potřeba děti podcenňovat, mě přijde výhodné, udělat spací patro a ušetřit prostor na hraní :-)
CASTER umí udělat moc hezká patra, ale teď mi nějaká jejich zástupkyně řekla, že přestali dělat z masivu (prý je to dražší a zákazníci to nechtějí) - ale kdö dá dětem formaldehydovou dřevotříšku s laminem, které se za 5 let prošoupe??? Zdá se mi to nějaké divné, zajedu si asi přímo do jejich značkové prodejny v Průhonicích, jinak zkusím nějaké truhláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
28.6.04 12:06

Holky jestli můžu, tak naše Petruška(mimochodem předevčírem oslavila pět let mezi námi)spí na bidle od dvou let asi se budete divit, ale vživotě z ní nevypadla nebo nespadla.Vnoci chodí na záchod v polospánku pravidelně a to sama sleze požebříku a zase sama naleze, takže být váma bych se toho nebála.Ahoj Radko my tu postel koupili v europamoeblu tady v praze je o něco nižší než klasická dvouposchoďka a v pohodě na malého dosáhneš abys ho přikryla nebo tak.Dnes ji mají v nabídce od 2550-3600 ,–ale bez roštů a matrací.My koupili zdravotní rošty bez polohování u tak malých dětí je to zbytečná investice,ještě si nečtou,a matrace jsme vzali,taky levné je alergik , takže se musí každý druhý rok vyměňovat.Nenech se jen zmást,i ten nejlevnější zdravotní rošt, který stojí 600,– má nosnost 120 kg, i když tvrdí že maximum je 65, máme to otestovaný ségrou a jejím manželem spali na tom spolu asi týden a nic se nestalo. :roll: Holky hodně zábavy s dítky na bidýlkách v bažantnici jak tomu říká má Petruška,ahoj Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
28.6.04 20:50

Ahoj,

zrovna dneska jsem ji videla ve Scontu na Cernem Moste, tedy pokud jsi z Prahy.

Tak ahoj a at si tvoje ratolest nenatrhne zadecek az pojede v noci dolu :)

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.6.04 21:09

Holky,

moooc vám děkuju!!!
Nyní máme malého u babičky na prázdninách, tak to bude malé překvapení pro něj, protože si strašně moc přeje klouzačku a do našeho 3+1 ji skutečně nemáme kam dát :wink: , takže ta postel bude úžasný dáreček!!!

Ještě jednou - díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
5.1.12 12:41

ahoj,
obnovuji tema.
budeme kupovat vetsi byt a rada bych dcerce koupila patrovou postel se skluzavkou. budou ji 3, zatim teda spi s nama v posteli, mozna bude spat i nadale, treba by ji nova postel lakala vic (zatim ma jen matraci na zemi).
tak bych jen rada radu, zda na to jeste neni mala? mam strach aby nespadla..
samozrejme bych koupila, videla jsem na netu takovy valecek ze to vic chrani do vysky a pak jsem dostala tip pridelat basketbalovou sit k posteji a stropu, ze by ji to zachytilo..
ale stejne ocenim zkusenosti
dekuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1751
5.1.12 12:46

Syn spí na vyvýšené posteli od dvou let, nebála bych se. Máme všeobecné pravidlo, že nahoře na posteli se jen sedí nebo leží, žádné skákání a kraviny, děti to respektují. V noci není problém, když se mu chce čůrat, sám sleze po žebříku a pak zase vyleze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
5.1.12 12:47

ahoj
malý ji dostal jak měl 2,5.a já jsem ho naučila ,že kdyby se v noci vzbudil at si sklouzne ,aby nespad.ze začátku jsem měla strach,ale nikdy se nestalo,že by spadl dolů - já myslím,že ty děcka si zvykají rychle.a ty bočnice u té postele bývají dost vysoké tak překulit by se přes to určitě neměla

• Citovat
  • Upravit
SayaSt
5.1.12 12:50

dekuju, ja ted narychlo nasla jen treba tohle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ty schudky mi prijdou takovy ne prilis bezpecne. ale to uz se asi zbytecne bojim a diteti malo duveruji co? :D

• Citovat
  • Upravit
3112
5.1.12 13:09

Syn na tom spí od dvou let.
Nikdy nebyl problém.
Máme tuhle http://www.domestav.cz/…uzavkou.html#menu
Příde mi,že ten žebřík je takhle bezpečnější a i mi příde lepší,že při klouzání dítě nemusí přelízat celou postel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1476
5.1.12 13:13

např domestav je má

http://www.domestav.cz/…uzavkou.html#menu

kvalita na pohled dobrá. my dali nakonec přednost posteli klasické, na zakázku a doufáme, že aspoň 15 roků vydrží. puberťačka skluzavku asi chtít nebude, a teď ji mají na zahradě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
5.1.12 13:19

Pate ta je super.máme tu co nasla Saya.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat