Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@vokishka píše: Více
Spíš se měla domluvit hned, že by třeba dali splátkový kalendář, než poslat co ji napadne, že si mají počkat na zbytek ![]()
Kolikrát se ještě zeptáš? Mezi svátky byly pracovní dny. Mohla jsi tam dávno zavolat.
@Anonymní píše: Více
myslím, že když jsi poslala větší část, tak tě nezablokují, a co to je za tarif - to je šíleně drahé za 2240? já mám za 790 a mám tam vše, co potřebuju ![]()
@JancaS84 píše: Více
Asi čeká na správnou odpověď a přijde Zlatý bludišťák ![]()
@JancaS84? Ptam se tady poprve. Neptam se tady navic na reseni, ale na to, zda s tim ma nekdo zlusenost.
Nedávno tu byla diskuze, kde zakl. nezaplatila 2 faktury a neodpojili ji nic (zatím) ![]()
@izabe cetla jsem ji, to bylo ale u tmobile
psala jsem tam i komentar, ale bez reakce 😀
Ja samozrejme pocitam i s nejakou pokutou, jen se mi to stalo opravdu poprve a mam panickou hruzu z exekutoru apod, jelikoz jsem to v detstvi zazila.
aha, jak ti píšu, myslím, že tě nezablokují, ale zaplať ten dluh dřív, než bude splatná další splátka - já to tak kdysi měla, že jsem zaplatila opožděně, a neodpojili mě
Hned ráno jim zavolej a domluv se s nimi - uvidí, že to je poprvé; že jsi jim větší část už poslala a že máš zájem to řešit. A uvidíš co oni na to - hlavně s nimi komunikovat. Můžete se domluvit na spl. kalendáři. Příště si prostě musíš dát pozor na peníze nebo se pokusit ten paušál snížit (můžeš se poptat, jestli by neměli nějakou výhodnější nabídku).
Ahoj holky,
Potrebuji se jen zeptat. Bohuzel jsem se tento mesic poprve dostala do situace, kdy nemohu zaplatit pausal. Jsem aktualne 9 dni po splatnosti, s tim, ze uz mi prisla vyzva k uhrade, jinak me zablokuji. Poslala jsem aspon vetsi cast pausalu tj. 1500,–.
740,– mi stale zbyva k uhrade. Jsem u vodafonu, nevite nekdo z praxe, kdy opravdu dojde k blokaci?
rada bych tech 740,– doplatila s pristim vyuctovanim.