Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Rozhodis si nejspíš cyklus.. uděláš 7d dní pauzu a pak začneš nové plato. A je lepší se 7 dno chránit
Chráněná budeš až po 14 ti dnech braní pilulí z druhýho plata, protože nikdo neví, jestli ti tenhle hokus pokus nespustí ovulaci. A pokud to děláš proto, aby jsi měla menzes dříve, tak je to zbytečný. Ona vůbec nemusí přijít hned po vynechání prášků, ona pak nejspíš přijde tak nějak náhodně.
Já bych potřebovala pauzu dřív, abych zjistila, jestli jsem těhotná, ale nevím, jestli to není blbost ![]()
@Anonymní píše:
Já bych potřebovala pauzu dřív, abych zjistila, jestli jsem těhotná, ale nevím, jestli to není blbost
No, to je ultra blbost. Test budeš mít pozitivní stejně až čtrnáct dní po sexu a jestli chceš vyzkoušet, zda ti přijde menzes, tak ti skoro na sto procent můžu říct, že nepřijde a přijde až s pěkným spožděním, páč se ti nejpíš nastartuje ovulace.
@Anonymní píše:
Já bych potřebovala pauzu dřív, abych zjistila, jestli jsem těhotná, ale nevím, jestli to není blbost
Jo, je to blbost
Ahoj,
potřebovala bych udělat pauzu v braní antikoncepce po 2. týdnu (+2 ze třetího). Mám Leverette a v příbalovém letáku jsem nic nenašla. Jak to bude až zase začnu brát? Jak dlouho se budu muset chránit jinak? Samozřejmě vím, že by bylo lepší se zeptat doktora, ale teď se k němu nedostanu.
děkuju všem!