PMS a tělísko ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
171
10.12.21 11:51

PMS a tělísko ?

Dotaz pro ty co znají PMS a mají hormonální tělísko - pomohlo vám? Po prvním porodu jsem měla hrozné pms, fyzicky i psychicky ze mě byla na par dni v mesici troska, nyní jsem po druhem porodu a bojim se co zas bude. Můj gyndar mi doporučil tělísko a tak se ptám jestli to na pms doopravdy některé pomohlo? Další dítě neplánuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3903
10.12.21 14:44

@What88 já bych řekla že tělísko nemá na PMS vůbec žádný vliv.
PMS mi zmizela jenom když jsem brala klasické prášky - ale to bylo před dětma. Teď s tělískem sice nemám žádné bolesti (ani žádnou MS) ale chutě mám, hormony bouří, vzteklá jsem…
Ono fakt záleží jak to na koho funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
10.12.21 16:41

Podle mne je to nepredvidatelne. Ja mela MS v pohode, slaba, trocha boleni bricha, kolkrat me to prekvapilo, protoze zadne PMS. Ted mam tesne po Mirene. MS pretrvava (zatim 3×, pry mam pockat), krvacim vic!!, bricho boli, a jeste jsem protivna. No zatim zadna vyhra… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.12.21 19:52

@LilyJane nemáš MS a stejně máš pravidelně v měsíci hormonální bouři? Achjo

@Lenka_Hal Po Mireně znamená čerstvě zavedenou? Já četla že ty začátky s ni nic moc

Do klasicky antikoncepce se mi moc nechce… ale zas dalších 20let s pravidelnou PMS nedám a žádný čaje, bachovky ani vitaminy pro ženy na mě nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3903
15.12.21 09:36

@What88 Já mám mirenu a ta vypouští hormony, které by měly omezit tvorbu sliznice v děloze. Ale vaječníky a všechno okolo funguje tak jak normálně.
Takže je normální že u mireny nemáš MS (ale není to pravidlem, jsou ženské co ji mají i tak) ale hormony jedou stejně.
Já už teda nemám ty šílené bolesti, kvůli kterým jsem žrala ibalginy a pod. Ale to proto že není MS. Jinak hormony běsní pořád stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí