Pavla Daňková Malenovice?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nějakou zkušenost mám.Vše co výklad karet sdělil, byla bohužel pravda. Toť vše, co mohu říci.
- Citovat
- Upravit
Já si troufnu říct, že mi jedno sezení s kartářkou zachránilo vztah a celkově neskutečně zkvalitnilo život. Podotýkám, že nejsem z těch, co by každé sebemenší rozhodování řešili tímto způsobem. U kartářky jsem byla jednou, když už jsem opravdu nevěděla, kudy kam, a jsem moc ráda, že jsem se k tomu odhodlala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaMiPe Potkala jsem na tramvajové zastávce jednou cikánku, mluvila na mne, i když jsem se snažila jí nevnímat, a řekla mi v minutě celý můj život i se znalostí určitých detailů, které nemohla vědět. Raději jsem rychle nastoupila do přijíždějící tramvaje.
- Citovat
- Upravit
@Qwentin Manžel byl k tomuhle vždycky strašně skeptický, ale nějak změnil názor, když jsem mu vyprávěla, jak naprosto bez jakéhokoli náznaku z mé strany z karet popsala mou tchýni a to, jak se chová ke svému okolí. Vůbec jsem tam tchýni řešit nešla a do té doby o ní nepadlo ani slovo. U nás ve městě je jediná kartářka a o jejích kvalitách podle mě svědčí i to, že objednací lhůty k ní jsou i půl roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaMiPe No mně také na výkladu ukázala na jednu osobu, kterou popsala tak dokonale, jako by měla před sebou její životopis, a to do nejmenších detailů, které nemohla absolutně vědět. A jak jsem už výše psala, vše okolo toho naprosto sedělo,musela jsem to rozdýchávat. Tím nikoho k výkladům nenavádím, ať si každý udělá názor sám. Záleží samozřejmě na koho natrefí, pokud to bude podvodník a sát jenom peníze, no tak to ne. Ale chce to někoho ověřeného s dobrými referencemi. Ta kartářka udělala navíc bonus numerologii a karmalogii. Navíc třeba horoskopy, kdy by někdo mohl říct, že je to také vyhazování peněz,musím říct, že na mne to psané opravdu sedí. Podle hvězd vypočítali i narození Ježíše Krista. Takže něco na tom bude, ale nesmí se to přehánět. Zlatá střední cesta.
- Citovat
- Upravit
Mám zkušenost
Dobrý den, byla jsem před rokem u paní Daňkové, po výkladu jsem nebyla spokojená a dokonce jsem uvedla nechvalnou recenzi, za což se pi. Daňkové tímto omlouvám. Co mi řekla se bohužel vyplnilo. Ukazuje nám cestu, nikoliv budoucnost. A já vím, že moji mi ukázala pravdivě. Ač vzdoruji, všechno se naplňuje. Děkuji vám a omlouvám se. Dala jsem na první dojem a to není vždy správné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce v diskuzi - Pavla Daňková Malenovice?
Dobrý den, mate prosím nekdo kontakt na pani DAŇKOVOU? moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dankova
Dobrý den, mate prosím někdo telefonní číslo na Pani Dankovou? 🙏 😘
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s kartářkou paní Daňkovou z Malenovic? Mimo jiné obecně, máte dobré zkušenosti s výkladem karet, nebo se jedná jen o líbivou psychologii?

Díky moc za reakce