Pavouci - jak se jich doma zbavit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
weruuunka
31.8.11 12:14

Já si to pamatuju úplně přesně jak jsem s jich začala bát. :roll: Když mi bylo asi 5-6roků, tak mě máma strašila pavoukama, že jsem nechtěla pro něco jít do sklepa a potom jednoho hnusnýho držela v ruce a chtěla ho na mě položit. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
558
31.8.11 12:16

Brrrr. Tak to se nedivím, že se jich bojíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
31.8.11 12:38

verunko
zachraňovatele naštěstí mám :lol:

Já například nemůžu jít na WC v přírodě, proto vždy vybírám trasu, kde vím, že bude buď benzínka, nebo nějaká restaurace. Bojím se, že po mně něco poleze, nebo, že něco donesu do auta a v tom stísněném prostoru se vysakuje a ječí blbě, hlavně když nechci vyděsit řidiče. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A s tím strašením to znám také. Sice né s pavoukama, ale žralokama. V dětství jsem každý rok byla u moře s rodinou a taťkovi přišlo hrozně vtipné, když sme plavali v moři všem říct, že za náma plave žralok. Já jsem se jednu dobu bála jít plata dál od břehu, naštěstí s věkem mně to přešlo, ale stejně se občas v hloubce bojím.

Barča :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
31.8.11 12:58

A většina našich televizí je navíc tak zákeřná, že v období letních dovolených, nebo těsně před, uvedou film Čelisti. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
31.8.11 13:46

Přesně, a každé léto je na Discovery Shark week a já to furt koukám, jsem blbá :mrgreen: .
Tak jsem dnes douklízela a zjistila jsem, že jeden Oskar není na svém místě. Takže když domů dorazí manžel, bude ho muset hledat, protože to je právě v ložnici a já neusnu pokud nebudu vědět, kde je. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
31.8.11 22:04

Fuj,už mi zase leze mráz po zádech.Máme plnou zahradu a barák MUTANTŮ,jak jim říkám.Jsou to teda jen neškodný pokoutnící,ale…co kdyby náhodou na mě nějakej skočil?V tu ránu jsem mrtvá.Vážně!!Řadim se mezi vražedkyně,pokud je najdu sama a nemám pomoc.V tu chvíli beru koště,dooost dlouhý a zaměřuju..zaměřuju a pak udeřim, jedině pokud jsem si jistá, že trefim.Pokud ne, ječim a po očku kontroluju výsledek.Házim knížkama,časákama a pokud se trefim a nic neleze ven,přidávam postupně zátěž.A po hodně dlouhej době jsem schopná !to! odklopit a výsledek s pomocí toaleťáku vhodit do wc :poblion: …Fuj, nemělo by to žít!!!A k tomu přidávám vosy a sviňky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
31.8.11 22:10

:poblion: :poblion: já ty masatý nemůžu ani zabít ani ničim přiklopit. Já se k nim nemůžu ani přiblížit. Jak rychle lezou, tak se bojim, že útok nestihnu takže na mě vlezou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
1.9.11 07:08
Adriana píše:
Fuj,už mi zase leze mráz po zádech.Máme plnou zahradu a barák MUTANTŮ,jak jim říkám.Jsou to teda jen neškodný pokoutnící,ale…co kdyby náhodou na mě nějakej skočil?V tu ránu jsem mrtvá.Vážně!!Řadim se mezi vražedkyně,pokud je najdu sama a nemám pomoc.V tu chvíli beru koště,dooost dlouhý a zaměřuju..zaměřuju a pak udeřim, jedině pokud jsem si jistá, že trefim.Pokud ne, ječim a po očku kontroluju výsledek.Házim knížkama,časákama a pokud se trefim a nic neleze ven,přidávam postupně zátěž.A po hodně dlouhej době jsem schopná !to! odklopit a výsledek s pomocí toaleťáku vhodit do wc :poblion: …Fuj, nemělo by to žít!!!A k tomu přidávám vosy a sviňky!!!!

No já bych TO nikdy do toaleťáku nemohla vzít, by mě to zabilo :mrgreen: :mrgreen: . Já ty hnusný macatý, ale ani johany s křivejma nohama prostě nezabiju, nemůžu, se zděšením ani nehnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
1.9.11 14:12

tak já pokud jsem doma sama a je to nějaký malý pavouk tak je vysávám, ale… tyčku pak ucpu hadrem aby nevylezl a minimálně měsíc na ten vysavač nešáhnu, mám extra vysavač na pavouky a pavučiny a pak s ním vysávám rohy atd jinak druhý mám tyčový s tím se moc pavučiny vysávat nedají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
4.9.11 23:01
Pipet píše:
Naše kotě je celkem zdatný lovec pavouků :lol:

Nechtělo by to naučit našeho kocoura?
Já s nimi bojuji už více jak rok, kdy se u nás najednou z ničehonic ve velkém objevili. Kupodivu s nimi i rybenky. :think: (ty jsou sice neškodné, ale ve velkém už mi taky docela pijou klrev.)
No a protože máme doma 2 malé děti a kocoura, tak nemám odvahu na ně vzít nějakou chemii a bojuji s nimi cca co 2 měsíce vysavačem. Už mám i systém a celý byt dokážu zvládnout za víkend. Bohužel za 2 měsíce je to totéž v bleděmodrým. :zed: A přitom jsme tady 5 let předtím o pavouka víceméně nezakopli a od loňska je to děsběs…

Jen tak mimochodem s tím úklidem - pavouci práý maji rádi čisto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
5.9.11 08:36
Brontik píše:
Pipet píše:

Já s nimi bojuji už více jak rok, kdy se u nás najednou z ničehonic ve velkém objevili. Kupodivu s nimi i rybenky. :think: (ty jsou sice neškodné, ale ve velkém už mi taky docela pijou klrev.)
No a protože máme doma 2 malé děti a kocoura, tak nemám odvahu na ně vzít nějakou chemii a bojuji s nimi cca co 2 měsíce vysavačem. Už mám i systém a celý byt dokážu zvládnout za víkend. Bohužel za 2 měsíce je to totéž v bleděmodrým. :zed: A přitom jsme tady 5 let předtím o pavouka víceméně nezakopli a od loňska je to děsběs…

Jen tak mimochodem s tím úklidem - pavouci práý maji rádi čisto…

Přestávám uklízet. :-P

• Citovat
  • Upravit
5575
5.9.11 08:49

Dobré ránko všem.

Tak jsem si uvědomila, že na WC mám okno otevřené pořád a není tam ani jeden Oskar. Ale v ložnici, kde „jenom větrám“ a mám síťku proti hmyzu jich je hodně.
Hm, to bude nějaká inteligence, nebo co :mrgreen: . Jsou tam, kde se jich nejvíc můžu bát.
Jo a také jsem si všimla, že se začali množit pavouci průhlední, hlavně za nábytkem a to je teprve sranda. :zed:

Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
5.9.11 08:52
Brontik píše:
Pipet píše:

Jen tak mimochodem s tím úklidem - pavouci práý maji rádi čisto…

Blbost, nejvíc jich bývá ve sklepech a tam se fakt neuklízí.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Edi
152
5.9.11 09:03

Já zkouším sprejem proti lezoucímu hmyzu prostříkat venk. rámy kolem oken a dveří, aby tudy nelezli .. mělo by to vydržet cca 3 týdny .. a trochu to fakt funguje.
Jinak jsem z nich taky šílená, bojím se ty větší zabíjet botou (že se netrefím, a on na mě skočí .. :-) ), takže stříkám sprej a stříkám a stříkám (pravda, spotřeba sprejů je… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
5.9.11 11:32

Edi: a jakou prosím používáš značku spreje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný