PB VOŠ - personální práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
PB VOŠ - personální práce
Zdravím maminky,
nemáte některá zkušenost s tímto oborem na škole PB VOŠ, Nad Rokoskou, Praha? Je to soukromá škola, tak bych chtěla vědět jak je náročná, kvalitní a jestli jste některá nestudovala obor Personální práce.
Díky moc
Terrry
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, studuji zrovna tenhle obor, teď končím 2.ročník..Školu rozhodně nepovažuji za náročnou, je to klasická soukromka, každý rok se zvedá školné. O kvalitě se také nedá moc mluvit, je tam jen pár profesorů, kteří Ti něco dají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Annie,
díky za názor. S tím školným je to bída snad všude:( Mám pocit, že spoléhají, že když už tam něco odstuduješ, tak tam zůstaneš..
Dělala si tam asi motivační pohovor, vzpomeneš si třeba na co se ptají? A stalo se, že z důvodu kapacity někoho nevzali?
Super, že napoprvé narazím hned na studentku zvoleného oboru:-§
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Annie, taky bych ráda znala Tvůj názor z hlediska náročnosti. Mám ročního prcka, tak chci studovat dálkově. Myslíš, že je to reálné?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nás je v ročníku deset, co vím, tak v prváku jich je šest, to, že by Tě nevzali, kvůli kapacitě opravdu nehrozí
Na pohovor jsem vůbec nešla, přihlášku jsem zasílala v červenci a hned mi napsali, že mě berou a mám přijít podepsat smlouvu. Nevím jak je náročné dálkové studium, v listopadu jsem otěhotněla a zvládám školu na denním. Musím zaklepat, všichni mi vycházejí maximálně vstříc a opravdu se to dá zvládnout. Od příštího roku mám s prckem přislíben individuální plán. A co vím, tak mají dálkaři o polovinu méně učení, takže si myslím, že se to určitě dá zvládnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit