PCO - clostilbegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
471
16.10.15 13:11

Ahoj @Likinka,

za mě zkušenost s lékem Femara nemám… Ale v Clostíku je taky psáno, že je to na léčbu rakoviny vaječníků, tak to prostě je a bezpochyb to driáky jsou, oboje… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.10.15 13:38

Jenže bez nich to bohužel nefunguje vůbec.. nemám sama od sebe menstruaci a ani ovulaci všechno jen pod lékama..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
16.10.15 20:31

@Likinka
Tak to máme úplně stejně… také nemám sama menstruaci a ovulaci už vůbec. :zed:
Snad to po té operaci bude lepší, pevně v to věřím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.10.15 20:03

A tu operaci ti doktorka doporučila po 7 měsících snažení? a pak by měl být cyklus v pořádku? menstruace i ovulace?
Je to ale boj je to pořád nahoru dolů a tech ultazvuků.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
28.10.15 19:34

Ano, doporučila, protože podle UTZ mám jasnou PCO.. Tam není jiná diagnoza a přes PCO se můžeme snažit jak chceme a je šance 3%, po operaci by to mělo být v 10kách procent… v pondělí jdu na to, tak uvidíme…
Ano po operatic by měla být MS i OVU pravidelně… Tak uvidíme, budu dávat vědět… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.18 18:19

Clostilbegyt a utrogestan

Ahoj holky, s manželem chceme miminko a mám PCO, ale menstruaci mám i bez utrogestanu, ale ten mi ted dali na srovnání cyklu a beru clostibegyt 1 tableta denně, ktery jsem měla poprvé. Ve čtvrtek jsem byla na ultrazvuk a paní doktorka říkala, že mi vyrostl jeden folikul a pak mi pichli injekci , aby praskl. Říkala, že bych měla pak cítí tlak nebo bolest v podvříšku , jenže nic jsem necítila. Znamená to , že folikul nepraskl? Musí to jít vždy cítít , když nastane ovulace nebo to některé necítíte? Někdy jsem ovulaci měla , ale nyní už nemám asi rok a pamatuji si , že mě to někdy bolelo.

• Citovat
  • Upravit
471
22.8.18 18:28

Ahoj, to ti asi neporadím… za mě si myslím, že ovulace bolet nemusí, mám spoustu kamarádek které ani nevěděli, ze ovulují… :nevim: jinak my se snažíme již 3,5 roku. Mám PCO a zatím žádná změna, už jsem opravdu zoufalá :,( … jak pokracujete vy holky? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.8.18 18:32

Tak to mě moc mrzí :( A jak vážné to máte? Já naštestí měla aspon menstruaci a ovulace bla taky někdy , ale ted rok po antikoncepci už ji nemám vubec :( Předtím jsem měla přestávky od HA. Některé ženy pry ani nemají menstruaci. Jinak nejsem ani obézní ani nemám nadměrné ochlupení tak to nechápu. Prý je super inofolic nebo nosifol a ještě josu prý dobré kapky gynex. Já jsem ráda , že clotík zabral, ale pořád nevím , jestli to vajíčko prasklo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
22.8.18 18:54

Vůbec to na mě není vidět, nejsem obézní, spis hubená, nemám žádné pupinky ani ochlupení, ale za to uvnitř mám klasické PCO, bez menstruace, ovulace :,( takže nic moc, můj doktor říká, že nechápe jak já muzu mít PCO, na první pohled se úplně liším od klasických na prvních pohled viditelných příznaků PCO… ale i tak to mám, bohužel … :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.8.18 19:49

A neposlal tě na umělé oplodnění ? Protože 3 roky už je dost dlouhá doba. Zkoušela jsi brát nosifol nebo inofolic a k tomu gynex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
22.8.18 21:28

Tyhle doplňky stravy jako nosifol beru již 4 rokem, takže to mi už asi nepomůže a toho, co jsem vyzkoušela… od bylinek po tinktury, léčitele, kartarky, čínskou medicínu, cvičení dle mojžíšové atd… to někteří lidé nestihnou za cely život, co já stihla za 4 roky :lol: ano uměle oplodnění mám jedno již za sebou, první transfer nevyšel a já se psychicky sesypala a od té doby jsem v caru nebyla… mám ještě 4 mrazáčky… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.18 21:51

Devcatka ahojky my jsme se snažili skoro dva roky veškerý leky jsem vyzkousela. V prosinci me dr poslal na driiling vaječníků jeste v prosinci jsem zacala kapat GYNEX v lednu byla MS a v unoru // :lol: preji vam hodne stesti at brzy najdete // :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
22.8.18 22:14

@Nikuska…niky To jsi jedna z těch šťastných :kytka: gratuluji! Já mám za sebou drillingy dva a stejně nic ;) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.8.18 22:23

Clostibegyt

Holky a vy co jste někdy mely clostibegyt a následně vyvolavacku na prasknutí folikuli citily jste ovulaci? Myslim bolest pro prasknuti. Já se obavam, že mi folikul neprasknul nic jsem necitila: (

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí