Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holky chci se zeptat budou mi dělat IVF ted začínám brát 30 tablet
jednu ttabl.3 krát denně 10 dní doplatek 48 kc 10 dní pak 8mý den jít na kontrolu předepíše mi doktor už stimulační léky injekce chci se zeptat na doplatek vím že u každého to je jinak stimulují se dva dny až 10 dnů ale přibližně bych to chtěla vědět zatím jsme nic neplatili jen 48 kč a to už jsem psala IVF máme zadarmo zákrok embryotransffer tak též vše skoro kromě jen doplatků za stimulační léky jestli víte byla bych ráda to vědět dřív
jdu na první
IVF a budou poo domluvě s doktorem mi zavedená dvě embryjka stím že 4 pokus IVF nhraazený už nebude ale to mi vůbec nevadí budu se snažit být happy a v klidu aby se mi to povedlo a hlavně v odpočinku domácím ted jedeme na hory v pátek tak se těšíme tak a chci taky vědět mnohé z vás IVF děláte v narkooze ja ne ale s umrtvením ale přesto to ttrošku budu prej cítit ktera na tom byla bych byla ráda o pocity atd… děkuji držím všem palce
![]()
@nikinka 123 píše:
Ahojte holky chci se zeptat budou mi dělat IVF ted začínám brát 30 tablet![]()
jednu ttabl.3 krát denně 10 dní doplatek 48 kc 10 dní pak 8mý den jít na kontrolu předepíše mi doktor už stimulační léky injekce chci se zeptat na doplatek vím že u každého to je jinak stimulují se dva dny až 10 dnů ale přibližně bych to chtěla vědět zatím jsme nic neplatili jen 48 kč a to už jsem psala IVF máme zadarmo zákrok embryotransffer tak též vše skoro kromě jen doplatků za stimulační léky jestli víte byla bych ráda to vědět dřív
jdu na první
![]()
IVF a budou poo domluvě s doktorem mi zavedená dvě embryjka stím že 4 pokus IVF nhraazený už nebude ale to mi vůbec nevadí budu se snažit být happy a v klidu aby se mi to povedlo a hlavně v odpočinku domácím ted jedeme na hory v pátek tak se těšíme tak a chci taky vědět mnohé z vás IVF děláte v narkooze ja ne ale s umrtvením ale přesto to ttrošku budu prej cítit ktera na tom byla bych byla ráda o pocity atd… děkuji držím všem palce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@nikinka 123 píše:
Ahojte holky chci se zeptat budou mi dělat IVF ted začínám brát 30 tablet![]()
jednu ttabl.3 krát denně 10 dní doplatek 48 kc 10 dní pak 8mý den jít na kontrolu předepíše mi doktor už stimulační léky injekce chci se zeptat na doplatek vím že u každého to je jinak stimulují se dva dny až 10 dnů ale přibližně bych to chtěla vědět zatím jsme nic neplatili jen 48 kč a to už jsem psala IVF máme zadarmo zákrok embryotransffertak též vše skoro kromě jen doplatků za stimulační léky jestli víte byla bych ráda to vědět dřív
jdu na první
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To teda nevím kde Ti udělají IVF zadarmo. Pojištovna hradí jen částečně. Hodně úkonů jako ISCI, prodloužená kultivace a jiné, si platíš sama. Částky se šplhají do desítek tisíc.
@Claire00 píše:
To teda nevím kde Ti udělají IVF zadarmo. Pojištovna hradí jen částečně. Hodně úkonů jako ISCI, prodloužená kultivace a jiné, si platíš sama. Částky se šplhají do desítek tisíc.
no ale já ji bud mít 0kc protože kultivaci zamražení a ICSI prostě natstandarty nebud mít jen říkám co bude u nás zpoplatněné taak to stimulační léky nic víc
![]()
Iui nevyslo? Vim, zes davala pozitivni testy… Jinak jo, opu i et jsou zadarmo bo ti je plati pojistovna. Stimuluje se urcite sedm a vice dnu podle protokolu, jestli dlouhy ci kratky. Doplatek na leky je ruzny podle typu injekci a konkretniho centra. ALE…za me kdyz uz ne prodlouzenou kultivaci, tak icsi urcite. Vim, ze kdyz nechas jen to co plati pojistovna, tak je to za par kacek… Jenze riskujes, ze se ti neoplodni nic ci minimum. Kocka z jine diskuse mela 21 vajicek, 6 nechala icsi a 15 na misce, oplodnily se pouze tri a to s vybornym spg. Takze bys mohla vyhodit prachy za stimulaci a nic z toho.
@JanduleD píše:
Iui nevyslo? Vim, zes davala pozitivni testy… Jinak jo, opu i et jsou zadarmo bo ti je plati pojistovna. Stimuluje se urcite sedm a vice dnu podle protokolu, jestli dlouhy ci kratky. Doplatek na leky je ruzny podle typu injekci a konkretniho centra. ALE…za me kdyz uz ne prodlouzenou kultivaci, tak icsi urcite. Vim, ze kdyz nechas jen to co plati pojistovna, tak je to za par kacek… Jenze riskujes, ze se ti neoplodni nic ci minimum. Kocka z jine diskuse mela 21 vajicek, 6 nechala icsi a 15 na misce, oplodnily se pouze tri a to s vybornym spg. Takze bys mohla vyhodit prachy za stimulaci a nic z toho.
děkuji za radu ale už jsme se rozhodli necháváme si zarazit stát nás to bude 6000kc a to max 8 opl vajíček řekl doktor
tak a vždy při každém pokusu vložení dva embryjka ![]()
@nikinka 123 no jen aby pak bylo co vlozit a mrazit. Staci zkouknout statistiky, ale je to vase volba.
O de dneška stimulují 3 krát denně 1 tabl. denně 10 dní 5.10 jdu na kontrolu a pak mi nasadí stimulacni injekce konečně zákrok do 20.10
@JanduleD píše:
@nikinka 123 no jen aby pak bylo co vlozit a mrazit. Staci zkouknout statistiky, ale je to vase volba.
no jo ale to pak stojí další peníze když to nebude samo opl takže ani zmrazit
@nikinka 123 to mas pravdu, jenze te to donuti k dalsimu pokusu ivf. S tim, co te bude dite stat, je castka za icsi zanedbatelna. Jinak trasnsfer po dvou mam taky, prvni ivf vyslo, bohuzel se mimco neudrzelo, takze v rijnu zacinam druhe ivf. Kam chdis do centra? Ja mam treba statni ve FN a usetrim za leky. Pojistovna jim proplati injekce v plne vysi, takze treba zrovna leky mam gratis a cele ivf me vyslo pouze icsi a pk 14000.
@JanduleD píše:
@nikinka 123 to mas pravdu, jenze te to donuti k dalsimu pokusu ivf. S tim, co te bude dite stat, je castka za icsi zanedbatelna. Jinak trasnsfer po dvou mam taky, prvni ivf vyslo, bohuzel se mimco neudrzelo, takze v rijnu zacinam druhe ivf. Kam chdis do centra? Ja mam treba statni ve FN a usetrim za leky. Pojistovna jim proplati injekce v plne vysi, takze treba zrovna leky mam gratis a cele ivf me vyslo pouze icsi a pk 14000.
ostrave chodím no dobře tak mi řekni co jsis vše dala že platíš 14 000kc a kolik by jsi přibližně pplatila kdyby léky myslím injekce neproplaceli no dobře miminko se neudrželo ale měla jsi dvě vložené tak ani jedno??
@nikinka 123 Nechcete radeji ozelet ty hory a priplatit si za poradne ivf? Cena takoveho minima jeho leky, icsi, pk a mrazeni je cca 20tis. Proc zbytecne vickrat stimulovat valecniky a riskovat vedlejsi ucinky stimuoace?
@Cuddy píše:
@nikinka 123 Nechcete radeji ozelet ty hory a priplatit si za poradne ivf? Cena takoveho minima jeho leky, icsi, pk a mrazeni je cca 20tis. Proc zbytecne vickrat stimulovat valecniky a riskovat vedlejsi ucinky stimuoace?
no my si dáváme ivf zamrazení transfer 1 pajeta pus stim. léky máme moc dobrý spermiogram plus testy na jedničku jsme moc rádi proto takže si myslím že se oplodní nevím kolik se oplodní ale ano výjde pak platíme zamrazeni plus atd.. bez léku no a léky ted jsem zacala brat tri tabl deenně po dobu 10 dní 5.10 v ponděli konttrola a předeepíše injekce pan dokttor pak budu stimulovat a zakrok nic víc nic mín a jsme z hor
nechávám si dva embryjka i ted i pri druhému ketu
![]()
Zamrazení jen stojí 5000kc což zaplatíme pak transfer po druhé už není placený kdee jsou ostatní a neechci ICSI ani PCSI
@Cuddy píše:
no a vubec nevím jak dlouho když zaplatíme 1 pajetu opl. embryjeek na jak dlouho si je muzou zamrazené nechat neež mi je kdyby nahodou druhý pokus nevyšel vloží když platíme za ten proces 5000kc