PCO a hypoteryóza - mám strach

1319
20.2.14 14:13

PCO - mám strach

Ahoj, potřebuju asi trochu uklidnit nebo poradit ani nevím. Prostě dnes mi doktorka řekla že mám PCO. Navíc mám hypoteryózu. Jak jsem si tak četla co vše PCO může způsobit a jaké jsou příznaky tak jsem se v tom uplně viděla. Nadváha, mastnější vlasy, chloupky na břiše… no nic příjemného, ale to bych ještě dala, jenže já mám prostě strašenej strach, že nebudu moc otěhotnět případně potratím! Snažíme se rok a čtvrt a pořád nic. Manžel byl minulý týden na spermiogramu a ten dopadl výborně a mě právě dnes doktorka zaskočila s PCO. Napsala mi utrogestan a prý uvidíme a samozřejmě mám zhubnout, což se snažím opravdu držím dietu ale hubnu rychlostí 2 kila za měsíc a to je prostě demotivující. Máte s tím někdo zkušenost? Ať už pozitivní nebo negativní. Jak jste se s tím vyrovnaly? Já vím, že dnes už to má asi každej druhej, ale prostě mě to vzalo. Dík za rady a názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2121
20.2.14 14:40

Nevím jestli to ti pomůže mě před minulým těhotenstvím diagnostikovala minulá mudra taky PCO, nasadila clostilbegyt a do 3 měsíců po nasazení jsem měla//. Ted se snažíme o druhé, nová mudr mi o pco nic neříkala že bych měla, ale a zjistili mi hypotyreozu beru eutyrox 75 a prý by neměl být problém, to jsem ještě po konizaci čípku, tak uvidíme taky jak to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
20.2.14 14:49

Mě právě dala ten utrogestan že se uvidí, tak snad to zabere… i když pochybuju, jsem prostě životní pesimista :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
20.2.14 14:50

Jinak gratuluju k // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.2.14 16:03

Příspěvek upraven 31.05.16 v 14:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
21.2.14 10:49

@gabi.design To je super. Já už jsem se trochu uklidnila, ale byl to prostě šok. Tak snad to bude vše OK. Děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí