Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky…
je tady nektera s PCOS a podarilo se ji diky Low carb strave otehotnet?
Mám PCOS a LC se stravuji víc jak 2 roky. Otěhotnět nechci, ale co jsem na LC, mám konečně pravidelný cyklus (je mi 35) ![]()
@TinaAn ja jsem na LC zatim 3 tyden a dole mam 4kg…je mi naprosto skvele, rikam si, ze jsem mela zacit uz davno
hodne jsem o tom cetla a doufam, ze se zadari prirodni cestou a ne hormonama ![]()
Ja se pridavam se zkusenosti s jinou dietou a tou je dukanova.. Sundala jsem behem 2roku cca 20kg, pak uz jen nejake centimetry v pase… Bohuzel mi to k otehotneni nepomohlo a po 9mesicich na hormonech mam 8kg zpet
Ahoj, mne se diky lc srovnal cyklus, zhubla jsem, zacala jsem ovulat a otehotnela jsem. Takze urcite doporucuju. Sice tehotenstvi dobre nedopadly z jineho duvodu, ale na srovnani a uzdraveni cyklu fakt super
Ja som s cyklom nikdy problem nemala ale som chlpata, tucna, vyrazkata…proste super. a mam anovulacny cyklus. takisto pms depky, nervy. a prirodzene som vzdycky mala nieco proti sacharidom avsak zaroven to jedine mi drzi cyklus co viem lebo ked som proste bola chuda tak som to nemala. a viem ze akonahle by som nemala pcos nemala by som ani kramy lebo znizenim hmotnosti by som o to proste logicky prisla ale uz by som nebola zatazovana obezitou. pretoze mam 30% tuku a 60kg