PCOS Low carb strava...

28
27.7.20 17:46

PCOS Low carb strava...

Ahoj holky… :mavam: je tady nektera s PCOS a podarilo se ji diky Low carb strave otehotnet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1567
27.7.20 18:37

Mám PCOS a LC se stravuji víc jak 2 roky. Otěhotnět nechci, ale co jsem na LC, mám konečně pravidelný cyklus (je mi 35) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.7.20 18:55

@TinaAn ja jsem na LC zatim 3 tyden a dole mam 4kg…je mi naprosto skvele, rikam si, ze jsem mela zacit uz davno :) hodne jsem o tom cetla a doufam, ze se zadari prirodni cestou a ne hormonama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.1.21 22:41

Ja se pridavam se zkusenosti s jinou dietou a tou je dukanova.. Sundala jsem behem 2roku cca 20kg, pak uz jen nejake centimetry v pase… Bohuzel mi to k otehotneni nepomohlo a po 9mesicich na hormonech mam 8kg zpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
27.1.21 07:10

Ahoj, mne se diky lc srovnal cyklus, zhubla jsem, zacala jsem ovulat a otehotnela jsem. Takze urcite doporucuju. Sice tehotenstvi dobre nedopadly z jineho duvodu, ale na srovnani a uzdraveni cyklu fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.9.22 17:50

Ja som s cyklom nikdy problem nemala ale som chlpata, tucna, vyrazkata…proste super. a mam anovulacny cyklus. takisto pms depky, nervy. a prirodzene som vzdycky mala nieco proti sacharidom avsak zaroven to jedine mi drzi cyklus co viem lebo ked som proste bola chuda tak som to nemala. a viem ze akonahle by som nemala pcos nemala by som ani kramy lebo znizenim hmotnosti by som o to proste logicky prisla ale uz by som nebola zatazovana obezitou. pretoze mam 30% tuku a 60kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí