PCOS, mohu otěhotnět?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.7.24 23:02

PCOS, mohu otěhotnět?

Dobrý den, mohu a PCOS otěhotnět? Mate někdo nějaké zkušenosti? Jestli ano, otěhotněla některá z vás přirozene?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1124
22.7.24 23:31

PCOS je docela široký pojem a u každé ženy se projevuje jinak a taky má každá jiné šance.
My se snažili rok a čtvrt, poté jsem měla problémy s cyklem, které vyústily problémy, se kterými jsem skoncila na pohotovosti. Tam mi řekli, ze to vypadá na PCOS, a že prirozene nejspíš neotehotnim, ať si s příští MS zajdu vysetrit hormonální profil. Takže jsme se na snažení vykaslali, smířili se s IVF, cekali na MS a další vyšetření no a jak asi tušíš, ona očekávaná další MS už nepřišla a zázračně jsem najednou otěhotněla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
23.7.24 05:58

S PCOS se otěhotnět dá, jde o to, v jaké „fázi“ jste, jak moc velký je hormonální problém. A nejlepší je, když se podaří otěhotnět přirozeně, může to do budoucna PCOS zmírnit či „vyléčit“. Klasická medicína to řeší pomocí HA a HST, tedy fakticky hormonální nerovnováhu nevyřeší, ale zamaskuje. A pak jsou alternativní metody, které jsou velice úspěšné, vyžadují však celkovou změnu životního stylu a stravování. Zadejte do vyhledavače „PCOS alternativní cestou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí