PČR - OKTE
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak na OKTE jsou zaměstnanci PCR, takže já bych radila zeptat se přímo na ředitelství policie, kde bys mela o místo zájem, pokud budou mít volnou tabulku, tak budeš muset absolvovat psycho, fyzické a zdravotní testy. Následuje kurz v policejním skolicim středisku, ten bude asi zkrácený.
Ale velice doporucuju poptat se, zda mají volnou tabulku a domluvit si to přímo, aby se ti nestalo, že skončis na nějakém místnaku.
Jinak občanští zaměstnanci ta myslím nejsou, hodně občanských zaměstnanců se řešilo po úpravě u policie a dostali tabulky jako policajti.
Z kterého kraje jsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě co se kvalifikace týče, tak to ti neporadím, ale nejlepší mas zavolat na personální a zeptat se na kontakt na vedoucího OKTE, ten by ti to určitě zodpoví.
Ale myslím si, že oni přímo posílají na kurzy, které bys potřebovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dn0712 píše: Více
Teď přímo Brno, studovala jsem ale jinde (ovšem to není podstatné
)
- Citovat
- Upravit
Dobrý den,
doufám, že tu najdu nějaké rady přímo od zdroje, nebo od někoho, kdo tomu rozumí. Na internetu jsem bohužel moc věcí nenašla. Měla bych otázku - jak se dostat na OKTE? Zajímalo mě to vždy, jak to tam chodí, proto jsem se chtěla zkusit zeptat i tady. Mám VŠ - Laboratorní diagnostiku. Jaký obor by se dal např. dostudovat, nebo nějaké různé atestace, abych se třeba někdy v budoucnu mohla ucházet o místo? Musím být přímo příslušníkem PČR? Děkuji všem.