Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Spěchá to? v tomto případě se asi problém stal v laboratoři, takže je potřeba volat tam. Pokud to není vyloženě nutné, zavolej tam zítra
@Danca222 do zítra vydržím. Jen mám doma pozitivní dceru, sama mám přiznaky a test byl negativní. Spíš mi jde jen o ty nesrovnalosti ve zprávě. ![]()
@Vendys050219 píše:
@Danca222 do zítra vydržím. Jen mám doma pozitivní dceru, sama mám přiznaky a test byl negativní. Spíš mi jde jen o ty nesrovnalosti ve zprávě.
Oni v tom teď mají dost zmatek, taky jsem pár dní zpátky řešila nějaké problémy, já byla pozitivní a nezadali to do systému, volala jsem na všechno možné.
zítra zavolej do laborky, asi nějaká chyba, a pak sem dej vědět, měli by se na to kouknout a opravit, kdyžtak ti dám tip kam volat, ale v první řadě ta laborka, myslím že by s tím problém být neměl ![]()
Nevím jak kód pojišťovny (možná indikace hygienou jde z jiného „balíku“ peněz, tak to označují tím
), ale ten čas bych neřešila: pokud je odběr v 8 a do laboratoře to přivezou za celé dopoledne ve 12, tak ten čas bude z toho. Nedělala bych z toho kovbojku…
Důležité je, co je na ocko.uzis.cz. Pokud tam máš údaje, tak tam si stáhneš ten certifikát s garancí.
@Slečna Ferka píše:
Nevím jak kód pojišťovny (možná indikace hygienou jde z jiného „balíku“ peněz, tak to označují tím), ale ten čas bych neřešila: pokud je odběr v 8 a do laboratoře to přivezou za celé dopoledne ve 12, tak ten čas bude z toho. Nedělala bych z toho kovbojku…Důležité je, co je na ocko.uzis.cz. Pokud tam máš údaje, tak tam si stáhneš ten certifikát s garancí.
tak zase je divné, že píšou, že ji tam poslali z gynekologie, ne?
A vystavila opravdu hygiena novou žádanku? Byla jsi někdy poslaná gynekologem? Občas se stane, že z odběrového centra dorazí vzorek se starou žádankou.
@Havlova hygiena poslala na test mě, přítele a syna. Všichni odběr v jeden čas a bohužel ve výsledcích i u přítele špatný čas odběru i stejný gynekolog
…přes hygienu jsme hlásili naše praktické lékaře. Hygiena nám následně poslala do emailu ežádanku, testuje u nás SPADiA lab…odběry dělají mladé holky zřejmě ze zdravky. Když jsem ukazovala kód žádanky vidět ho nechtěli..údajně to najde systém ![]()
@Havlova PCR test jsem podstoupila ted poprvé. A k tomuto uvedenému gynekologovi nechodím…ani můj přitel ![]()
@Vendys050219 píše:
@Havlova PCR test jsem podstoupila ted poprvé. A k tomuto uvedenému gynekologovi nechodím…ani můj přitel
Tak to je zvláštní. V pondělí tam zavolej.
Určitě se zajímej, ať zjistí co tam mají za bordel a jestli ten test byl vůbec váš…
Souhlasím, ať to fakt zkontrolují, protože takhle to můžou být jiné výsledky. Mají v tom fakt zmatek.
@Danca222 vyjádření laboratoře. Laboratoř vše v pořádku, problém tedy na straně odběrového centra. To je pod záštitou pana gynekologa.
@Vendys050219 píše:
@Danca222 vyjádření laboratoře. Laboratoř vše v pořádku, problém tedy na straně odběrového centra. To je pod záštitou pana gynekologa.
To nepůsobí zrovna důvěryhodně… Když vás hygiena pošle na testy, tak jaký samoplatce? Tak snad výsledky jsou ok.
Tak od Spadia Lab Brno mi chodí opakovaně potvrzení o negativním testu na telefon a já jsem tam nikdy nebyla! Nikdy jsem se nedovolala, tak jsem to vzdala. Mají tam bordel.
Nesetkal jste se někdo..?
Včera v 9:30 jsem byla na PCR testu…cca v 21:00 přišel výsledek. Po rozkliknutí výsledkové zprávy Spadia Lab Ostrava mám pochybnosti. Čas odběru místo 9:30..tak 12:00. Místo mé zdravotní pojišťovny zádano číslo 800. Na PCr test jsem měla vystavenou ežádanku od hygieny…a na výsledkové zprávě je vedle mých nacionálů uvedena adresa gynekologické ambulance.. do laboratoře se nelze dnes dovolat.