Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Má někdo zkušenost s PCR testy v Anglii? Jsem plně očkovaná, ale musím dle ofiko stránek absolvovat 2. den po prijezdu PCR. Kde a za kolik? Díky.
Než jsem to přesunula na příští rok, měla jsem letět za měsíc. A co jsem se v tom hrabala, tak to bylo jeden test tady před odletem, vyplnit xy příletových formulářů a předem si zarezervovat a zaplatit balíček s testem. Proklikala jsem se tam přímo ze stránek letecké společnosti, muselo to být nějakou schválenou společností na schváleném místě a matně tuším, že to stálo 86 liber ![]()
Ale připíchnu se tady, neb tu někdo bude určitě vědět přesnější informace, já to po tom přesunu přestala studovat.
Stačí to napsat do Googlu…tady je odkaz na rezervaci testu https://quarantinehotelbookings.ctmportal.co.uk/, stojí jak kde, my rezervovali v Manchestru a stál 68 liber. Přijde ti na adresu nebo do ubytování a záleží jak dlouho tam budeš. Pokud třeba jen 2 dny, tak ti ho ani nestihnou doručit, každopádně si ho musíš rezervovat a zaplatit dopředu. Číslo balíčku testu se ti objeví po zaplacení a je nutný ho vyplnit v příjezdovém formuláři.