Držme si navzájem palce, ať nás zase nezavřou

14809
8.9.21 20:09

Držme si navzájem palce, ať nás zae nezavřou

Tak podzim je na krku, děti jsou ve škole a já jdu za chvíli odpálit platby za kroužky. Pevně věřím, že už se nebude konat žádné drámo a vše poběží tak, jak má…
Obávám se, že z dalších uzávěr už by mě trefil šlak.
Jak to vidíte vy? Dnes mě trošku vyděsilo to číslo pozitivně testovaných, které docela povyrostlo, až povyskočilo, ale myslím, že pokud se lidi budou chovat zodpovědně, že se to už podaří vše udržet pod kontrolou. Snad jsme se všichni poučili a nikdo nechce zpátky loňský podzim a zimu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4789
8.9.21 20:14

Ja se lekla, co jsme hromadne provedli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
8.9.21 20:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13257
8.9.21 20:17

Nezavřou, ale zase hodně omezí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7956
8.9.21 20:22
@eva valoi píše:
Tak podzim je na krku, děti jsou ve škole a já jdu za chvíli odpálit platby za kroužky. Pevně věřím, že už se nebude konat žádné drámo a vše poběží tak, jak má…
Jak to vidíte vy? Dnes mě trošku vyděsilo to číslo pozitivně testovaných, které docela povyrostlo, až povyskočilo, ale myslím, že pokud se lidi budou chovat zodpovědně, že se to už podaří vše udržet pod kontrolou. Snad jsme se všichni poučili a nikdo nechce zpátky loňský podzim a zimu..

Ha ha, teď jsi mě upřímně rozesmála. :lol:
Mám doma prvňáka, duševně se připravuju na distanční výuku, nejpozději tak v listopadu. Nejsem optimista. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
8.9.21 20:28

Do voleb bude 100% klid. Pak to začne skákat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
8.9.21 20:33

Už nám to stoupá, ještě se nějaký čas počká a pak se začne zavírat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
8.9.21 20:49

Ja si myslim ze to uz ted pujde rychle, nemam z toho dobry pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
8.9.21 20:51

Věřím, že nezavřou - už nejsou peníze na kompenzace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
8.9.21 20:52

Přesně tsk.. Babiš nam bude mazat med kolem huby a v říjnu po volbach to začne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
8.9.21 20:57
@eva valoi píše:
Jak to vidíte vy? Dnes mě trošku vyděsilo to číslo pozitivně testovaných, které docela povyrostlo, až povyskočilo, ale myslím, že pokud se lidi budou chovat zodpovědně, že se to už podaří vše udržet pod kontrolou. Snad jsme se všichni poučili a nikdo nechce zpátky loňský podzim a zimu..

Děsí mě totéž. Já už další uzávěru opravdu nechci.

Na jaře jsem už beze srandy mlela z posledního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
8.9.21 20:59

Prachy na to už nejsou, tak nevim jak to chtějí řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
8.9.21 20:59
@eva valoi píše:

Už v létě jsem slyšela mluvit nějakého odborníka, že na podzim číslo vyskočí. Vir se tak chová, lépe se mu daří v chladných měsících.
Muž poslouchal v podvečer ČT 24. Prý Vojtěch mlel o tom, že školy už nejsou v plánu zavírat, ale nějaké zbytné obchody mimo potraviny a služby v případě nástupu epidemie mohou dost razantně omezit.

V zimě to už budou 2 roky. Pořád doufám, že ten vir zmizí :nevim: Jako jiné před tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
8.9.21 21:01
@Hořec píše:
Věřím, že nezavřou - už nejsou peníze na kompenzace.

Takže zavřou bez kompenzací, se slovy - měli jste se očkovat a můžete si za to sami?
To připouštím, že se stát může, a dokonce to i po volbách očekávám.
Kroužky bych teď určitě neplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
8.9.21 21:02

Tchán s tchyni očkováni 2. dávkou Pfizer v červnu. Tchán již 14 dní potíže, potvrzen Covid, dnes ficel do špitálu, zápal plic. Tchyně to má taky, kašle stále. Takže nevěřím, že to bude o moc lepší než loni na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí