Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Jsou podobné jako u Alfy, a každý to má jinak, rýma, dutiny, kašel, ztráta čichu, chuti, bolest hlavy, v krku…
@Sůvička80 píše:
Jsou podobné jako u Alfy, a každý to má jinak, rýma, dutiny, kašel, ztráta čichu, chuti, bolest hlavy, v krku…
prostě typické příznaky smrtelné nemoci
Ahoj. Mám pozitivní test od úterý. Dnes v pátek ráno 37 °C, celý den, večer bolest v krku. Do té doby bez příznaků. O deltě se tady noc nepíše.
Ahoj, já prošla deltou úplně bez příznaků.
Pokud bych si sama neudělala domácí test, vůbec by mě nenapadlo se izolovat, absolutně nic mi nebylo celou dobu ![]()
@Maky1234 píše:
Ahoj, já prošla deltou úplně bez příznaků.
Pokud bych si sama neudělala domácí test, vůbec by mě nenapadlo se izolovat, absolutně nic mi nebylo celou dobu
a měla jsi ho potvrzený PCR?
@vokishka jasně, měla… už jsem na konci karantény a opravdu nic mi nebylo za celou dobu ![]()
Já si dnes udělala antigenní test doma a vyšel negativní. V uterý mi vyšel PCR poz. Nenechaly jste si při izolaci PCR pro kontrolu ještě jednou?
@Arome marti píše:
Já si dnes udělala antigenní test doma a vyšel negativní. V uterý mi vyšel PCR poz. Nenechaly jste si při izolaci PCR pro kontrolu ještě jednou?
a jde to?
@Arome marti no já myslím, že by to na situaci nic neměnilo…
Ode dne pozitivního PCR testu máš nakázanou 14ti denní karanténu a musíš být doma. Rodinná známá mi potvrdila, že u ní doma byl člověk z hygieny a jeden policajt a chtěli po ní, aby se legitimovala.
Ono taky záleží, jaký druh antigenu sis doma dělala…dost se v kvalitě liší ![]()
A kdyby byl test PCR falešně pozitivní,
jak si to mohu ověřit? Pouze zase testem. Aby mi ale neprodloužili izolaci o dalších 6 dní. Dnes jde na test syn, tak se zeptám.
@Arome marti píše:
A kdyby byl test PCR falešně pozitivní,
jak si to mohu ověřit? Pouze zase testem. Aby mi ale neprodloužili izolaci o dalších 6 dní. Dnes jde na test syn, tak se zeptám.
To uz ale nepoznas. I kdyby byl novy test negativni, tak se nevi, jestli to neni tim, ze uz oroste virus nevylucujes. Nic s tim neudelas, proste vydrz tu karantenu, uz mas skoro pulku za sebou.
Také mě zajímá průběh Delty… Mohu se ještě zeptat, zdali jste vy, co jste měli velmi mírný průběh, ockovany? Děkuji předem.
@Arome marti muzu se zeptat, jak se to vyvíjelo? a jsi očkována? klidne do sz, pokud se nechces rozepisovat tady.
Ahoj, jaké jste měli příznaky u delta varianty? Nikde jsem nenašla pořádné informace. Díky moc za reakce.