Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky mám dotaz nevíte některá jak z pdf formátu tu fotku stáhnu do počítače abych jí třeba mohla dát na sociální sít děkuji možná jsem to napsala chaoticky
katka
Musíš si ten dokument v pdf převézt třeba do wordu - koukni na slunečnici. cz - tam toho je mraky ![]()
@nojmisek19 Zadej si do vyhledavače převod pdf do doc a uvidíš, co Ti to najde. Já jsem to měla ze slunečnice. cz a super - je to jednoduché a rychlé ![]()
Pdf do word převést podle mě nejde. Proto je to pdf, aby se z něj nedalo kopčit. Řešila bych to printscreenem, pokud jde jen o foto
Nejjednodussi je pres ten printscreen jak pise @Peafowl asi pro tebe..jinak samozrejme formaty jsou mezi sebou prevadet v ruznych grafickych programech…mozna to umi i obyc malovani…kdyz to otevres we wordu a ulozis jako doc..tak ti to asi stejne nepomuze abys to mohla nekde lipnout na zed na fb.
Je to svatební oznámení tiskař to poslal v meilu v pdf právě
@Peafowl píše:
Pdf do word převést podle mě nejde. Proto je to pdf, aby se z něj nedalo kopčit.
Ale jdi Ty.
Jedno heslo do googlu a uvidíš, kolik je možností.
@BohunkaP Ale nejdu. Já nemám ráda zaplněný comp tisícem prográmků, které použiji jednou. Jednodušší mi v tomto případě přijde prtScr
Lidičky děkuji za radu ale asi si sedím na vedení nejde mi to
![]()
@nojmisek19 Otevri si adobe acrobat - jdi do uprav, vyber vytvorit snimek, oznac si co chces jako obrazek, pak otevri malovani a dej vlozit (ctrl+v) a pak dej ulozit jako jpg… a mas to ![]()
Až budeš mít otevřený obrázek stiskni ctrl+printscreen, pak otevři program malování a dej ctrl+v nebo vložit, pak už jen ořízneš a upravíš a uložíš ![]()
@Peafowl píše:
Ale nejdu. Já nemám ráda zaplněný comp tisícem prográmků, které použiji jednou. Jednodušší mi v tomto případě přijde prtScr
To už je na každém - ale netvrď, že to nejde.