Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky jdu si asi jenom postěžovat, stejně s tím nic nevymyslíme. Už delší dobu, nevybavuju si, jak dlouho, ale od podzimu určitě, nám praská strop v pokojíku. Teda nepraská, jenom to dělá zvuky, jako když pne třeba okno v mrazech, nebo padá kamínek na plovoučku, tak něco, nikdo neví, čím to je. Postupem času se to zesiluje. Sousedi údajně nemají ani plovoučku, ani nic zapnutýho - dělá to jenom v noci. Já už nevím, kudy kam, mám blbý spaní, malou už to začíná taky budit, pak to chudák dohání přes den. Do jiného pokoje se přestěhovat řešení není, do ložnice se nevejde, obývák je průchozí, budil by jí chlap chodící v noci z práce a dopráce apod. Mně přijde, že mě už za chvíli odvezou v kazajce nebo nevím. Každej večer brečím při představě, že tam musím zase jít spát - teda spíš nespat. Už nevím, co dál. Když jsem se sousedky ptala, ten den to přestalo. Vydržel klid asi týden, včera jsem s ní mluvila, mimo řeč jsem říkala, že už je klid, dneska to začlo znovu, se asi fakt už zblázním:-(
@Koblížek21 píše:
Holky jdu si asi jenom postěžovat, stejně s tím nic nevymyslíme. Už delší dobu, nevybavuju si, jak dlouho, ale od podzimu určitě, nám praská strop v pokojíku. Teda nepraská, jenom to dělá zvuky, jako když pne třeba okno v mrazech, nebo padá kamínek na plovoučku, tak něco, nikdo neví, čím to je. Postupem času se to zesiluje. Sousedi údajně nemají ani plovoučku, ani nic zapnutýho - dělá to jenom v noci. Já už nevím, kudy kam, mám blbý spaní, malou už to začíná taky budit, pak to chudák dohání přes den. Do jiného pokoje se přestěhovat řešení není, do ložnice se nevejde, obývák je průchozí, budil by jí chlap chodící v noci z práce a dopráce apod. Mně přijde, že mě už za chvíli odvezou v kazajce nebo nevím. Každej večer brečím při představě, že tam musím zase jít spát - teda spíš nespat. Už nevím, co dál. Když jsem se sousedky ptala, ten den to přestalo. Vydržel klid asi týden, včera jsem s ní mluvila, mimo řeč jsem říkala, že už je klid, dneska to začlo znovu, se asi fakt už zblázním:-(
chudáku, by mě tedy zajímalo co to muže dělat? já se ti vůbec nedivím, já jsem hlavně strašpytel ale musí to mít jiný důvod, nemohou být v betonu nějaké dřevěné trámy? Držím palce ať se to co nejdříve vyřeší ![]()
@Kornel když my tu jsme dvacet let, nikdy to nedělalo, je to zděná bytovka, je fakt, že se v pokojíku tři roky neobývalo, až poslední rok tam jsem s malou a neuvědomuju si, jak dlouho to trvá, já fakt nevím, ze sousedů to nedostanu, jestli za to můžou, ona je vych…á jak mraky, a mně tu fakt asi hrábne, nejhorší je, že to zuačíná vadit i tý malý.
Já bych se taky bála, jen jsem to četla a mám husí kůži. Taky by mě zajímalo, co to může být.
@Nelly 66 píše:
Ahoj, z ceho mate strop? Stary dreveny?
no to mě taky právě napadlo, my máme v baráku trámy a ty také praskají a střílejí, prostě dřevo pracuje a také by v těch starých mohl být nějaký brouček nenasyta ![]()
Nekape vám někde voda?.. Nám taky takhle kapala kdysi.. A je fakt, že v noci jsme to slyšeli, protože přes den byl rámus a v noci je klid.. Však taky jaké je teď počasí.. ![]()
@Kornel to právě nejsou no, to je fakt panel, jedině že by sousedi měli plovoučku, ta prý to dělá taky, ale mně to přijde moc pravidelný na to. a asi by to nedělalo jenom v noci.
@Kornel píše:
ahojky
Ahoj ![]()
vcera jsme se smaly, dneska budeme strachy pos… Taky jsem straspytel ![]()