Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hm, tiež by ma moc zaujímalo, ako to dopadne, bohužial ti nič neporadím, dokážem len utešiť - toto sa ešte nejak vysvetliť dá. Ale predstav si, že si sama vo velkom baráku, ako ja keď som čakala prvorodenú - chlap niekde na sk alebo v prahe už neviem a zobudíš sa uprostred noci a vidíš siluetu ako nad tebou stojí, vysoká tmavá postava! Niesom strašpytel no nebolo mi všetko jedno
síce som bola ticho ale chvílu som to predýchavala pod perinou. Na druhú noc som zapálila sviečku a nechala ju celú dohorieť až kým nezhasla sama a bol pokoj.:) no nie je to jediná vec čo sa u nás deje, nikomu som to nehovorila asi ani chlapovi.
@Koblížek21 píše:
@Kornel no ona tvrdí, že zrovna v tom pokoji mají koberec. Zvíře nemají, a na to jsou ty zvuky moc pravidelný, je to, že v rychlým sledu za sebou to zesílí a ztichne, pak chvilička ticho, pak to klepe v cca 2 vteřinových intervalech, pak zas chvilku ticho…
Pračka, sušička?
Sex na kovové posteli? (ale to by byl soused pěknej kanec
)
Ono ani to topení není od věci, odvzdušňovali jste? Nám takhle lupe topení v jednom pokoji a slyšet je to taky jen v noci, ale je v sádrokartonu, tak nevím, jestli to je tím. Topení ale odzkoušíš snadno, stačí na noc vypnout radiátor ![]()
Jestli pomohlo zmínění sousedce, tak bych jí mezi řečí řekla, že si pozvu někoho, aby přišel na to, co to je. Mimochodem v jakém vlastnictví je byt? Dodala bych, že to budu řešit přes vlastníka, teda jestli to není OV. Ale řekni jí to tak, aby neměla pocit, že jí podezíráš ![]()
Ono se to nezdá, ale někdy se ty zvuky přenášejí fakt divně, zvlášť v panelech a betonu. Bydlíme dost daleko od silnice, o dost výš nad ní, ložnice ještě ke všemu na opačné straně, normálně neslyším zvenku skoro nic, ale než silnici opravili, tak jsme ty otřesy slyšeli ![]()
@Koblížek21 píše:
@Kornel je to budeš hodná jestli se ho zeptáš. Když mně je zas divný, ta bytovka je stará nějakých 40 možná víc let, a proč by to dělalo až teď? Jako mně se nejlogičtější zdá, že to souvisí s tím topením, ale nejde mi do hlavy ten vynechanej týden, a zrovna teď v těch mrazech, kdy to muselo pracovat víc než jindy
Tak možná právě proto, nechladlo a topilo v kuse než jste usnuli tvrdě. Ale to jen hledám logické vysvětlení, není to fundovaná odpověď ![]()
@Koblížek21 píše:
@Kornel no ona tvrdí, že zrovna v tom pokoji mají koberec. Zvíře nemají, a na to jsou ty zvuky moc pravidelný, je to, že v rychlým sledu za sebou to zesílí a ztichne, pak chvilička ticho, pak to klepe v cca 2 vteřinových intervalech, pak zas chvilku ticho…
to je jak kdyby kulička, nebo míček?
@nikol.ondrášovka píše:
to je jak kdyby kulička, nebo míček?
toto delava nam. a nad nama nikdo nebydli…
Duch v topení
Já bych vsadila na topení. Dělalo nám to taky a jenom v jedné místnosti. Shodou okolností jsme tam ze začátku spávali. Byl to děs ale s jarem to odeznělo. To že to na týden přestalo mohlo mít příčinu že se ochladilo tudíš se topilo v bytech nonstop, nebo se oteplilo a topení se na týden stáhlo. Do stropu bych nebouchala pokud nemáš jistotu protože nakonec ty budeš ta kravička špatná ![]()
Holky je to jako by padala kulička na plovoučku, a to topení, my nikdy do noci netopili, v šest mi topení vždycky vypíná, mám to tak nastavený.
Holky pomoc, dneska to už praská i přes den, mně fakt odvezou do cvokhausu.
@Koblížek21 píše:
Holky je to jako by padala kulička na plovoučku, a to topení, my nikdy do noci netopili, v šest mi topení vždycky vypíná, mám to tak nastavený.
Holky pomoc, dneska to už praská i přes den, mně fakt odvezou do cvokhausu.
koblizku, to bude to samy jak u nas. myslela jsem, ze maji nad nams psa a neco mu jazi, ale nikdo tam nebydli. akoat me nenapadlo se toho bat… vam to dela celou noc?
Ahoj, mě tak napadlo že by to mohlo být i jak pracují panely. Přece jen jsou paneláky stavený z betonových desek a něčím budou mezi tím „lepený“, jestli je to 40 let starý barák, tak už to taky vlivem teplot může být vymlácený resp. rozdrcený. Vím že třeba u nás přes zimu jdou krásně zavřít dveře do obýváku ale přes léto s nimi musím lomcovat abych je uplně zavřela. Prostě ty betony a panely pracují vlivem teplot. Týden klid mohl být i díky tomu jak bylo relativně teplo a teď to zase začalo protože se dost ochladilo…A nebo to opravdu může být křeček či jiná podobná havěť). My jsme třeba křečky měli taky v dětském pokojíku a když byli v akvárku či kleci a začali běhat tak to docela randál dělalo..
@dani24687 jojo celou noc, a dneska prvně to dělalo i po osmý ráno. A bát to se nebojím, sice od jisté doby na duchy věřím, ale tohle jim nepřičítám, já se nebojím, jen mi vadí, že mě to ruší ze spaní.
@kocicka18 křečka a havěť bych poznala, to fakt není, a ten panel nevím, když tohle není panelák ale cihlová bytovka:-( A ono právě to nedělalo zrovna ten týden, co byla teď ta největší zima:-D
Já už se z toho tady picnu nebo já nevím:-D
@Knofletka právě netopilo, jedině, že by u nich, ale my topíme do šesti a šlus, a pak až od šesti ráno, někdy se to teda ráno sepne dřív, když to tu klesne pod 18 stupňů, ale málokdy. Ale jestli topili, tak bych spíš řekla, že to bude ta plovoučka, jestli jí nemají třeba pod kobercem.
Tak pak to bude to strašidlo http://i106.photobucket.com/…ey_ghost.gif
@Knofletka neříkej, toho se nezbavím, já bych radši něco racionálnějšího ![]()