Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, minulý týden jsme byli na dovolené v Krušných horách, tak jsem si udělala větší nákup v Německém Kuaflandu. KOupila jsem si i směsi do domácí pekárny, akorát vůbec neumím německy, nevíte někdo, jestli už obsahují droždí? já myslím že ano, že se přidává jen voda, ale pro jistotu se zeptám, omlouvám se za hloupý dotaz ![]()
Taky jsem zvědavá co kdo odpoví. Mám doma též jedno balení. Ale myslím si, že ta směs už droždí obsahuje.
Pravděpodobně ano. Sice kupuju tu směs na chleba v Lidlu, ale droždí tam je. Stačí to rozmíchat s vodou a nechat kynout.
Droždí to obsahuje.
Na zadní straně pytlíku mám nápis: Arbeitsweise im Brotbackautomaten…
To jsem pochopila, že je návod na pečení v pekárně a pod tím je 300 ml Wasser, což je 300 ml vody a to mi stačí, abych věděla, co potřebuju. ![]()
Prostě naleju 300 ml vody do pekárny a nasypu půlku pytlíku (pokud mám kilovku) a zapnu.
Tak děkuju za tipy, zkusím to, snad se povede
no já to s tím googlením mám horší, stěhujeme se, notebook ještě ve starým bytě, chlebíky v novým, tam bude net až v úterý, tak chodím občas na internet sem ![]()
Taky kupujeme, drozdi uz tam je. Kdybys chtela pect v troube a ne v pekarne, tak doporucuju dat min vody.
Edit: My je teda kupujeme v Toomu, maji tam ty smesi levnejsi, ale myslim, ze v tomhle budou vsechny stejne..