Péče pro nejmenší - značka kosmetiky

19
20.1.11 00:33

Péče pro nejmenší

Ahoj, jakou značku kosmetiky upřednostnujete v péči o nejmenší? Nějak se nemohu rozhodnout…

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nnella
20.1.11 00:48

ahoj
Já nedám dopustit na niveu,používáme sensitive řadu a super :palec:

• Citovat
  • Upravit
2803
20.1.11 01:02

Weledu :palec: Rozhodla asi jemná, příjemná vůně. Něco pro miminka je úplně bez vůně.
Užívala jsem jí i já jako těhotná - např. mají super olejíček na masáž hráze ! :-D Fakt to pomohlo, jsem bez nástřihu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
20.1.11 01:12

Ja pouzivam na koupani jen Linolu :palec: ,je to olej do koupele a neni pak potreba ani nicim mazat,je vhodna i pro atopiky a pouziva se i u nas v porodnici..pak mam taky Sebamed :palec: Mame penovou koupel a pak krem na mazani, vic neni potreba,tyhle dve veci tak nejak stridam, az dodelam sebamed, budu asi dal pouzivat jen linolu..Pak mam taky olej Aviril,ale ten mi tu jen lezi, je super, ale holkam uz se tolik nevysusuje kuze jako driv a pak do mrazu krem Nivea:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
20.1.11 07:12

konopnou kosmetiku od Cannadermu nebo Weledu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.1.11 08:18

ahoj,
já weledu - je to kosmetika z měsíčku lékařského, sice dražší, ale super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.1.11 08:20
nnella píše:
ahoj
Já nedám dopustit na niveu,používáme sensitive řadu a super :palec:

tak tak, i kdyz pouzivame uz na dvouapullete batole i starsi, skoro osmiletou segru. V zime mely sklon k sussi kuzi, vzhledem k vrstvam obleceni, po Nivee nic, ani nemusim mazat po koupani, coz bytostne nesnasim ani na sobe…

• Citovat
  • Upravit
3153
20.1.11 08:21

Ahoj, používáme LINOLA šampon a vše ostatní NIVEA BABY a naprostá spokojenost :-). Ještě jsme měli z lékárny tělové mléko BUBCHEN a taky bylo dobrý.
Puvodně jsem v těhotenství nakoupila JOHNSONS BABY a to už teda nééééé.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
20.1.11 08:26

Bubchen pro staršího.Pro mladší zatím jen HIPP olejíček a slunečnicový olej z lékárny.Mýdlo má taky bubchen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.1.11 09:16

Nejdřív na první měsíce jsem měla slunečnicový olejíček z lékárny a na koupání od Hippu, teď mám už i pleťové mléko od Hippu , na staršího ještě modrou indulonu ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
28.1.11 14:12

Na kožní záhyby (krk, podpaží) olej Vegetol Gold nebo Calcium pantotenát, na tělíčko Biodermu, místo mýdla SebaMed syndet, při přebalování Bepanthen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí