Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, jakou značku kosmetiky upřednostnujete v péči o nejmenší? Nějak se nemohu rozhodnout…
díky
ahoj
Já nedám dopustit na niveu,používáme sensitive řadu a super ![]()
Weledu
Rozhodla asi jemná, příjemná vůně. Něco pro miminka je úplně bez vůně.
Užívala jsem jí i já jako těhotná - např. mají super olejíček na masáž hráze !
Fakt to pomohlo, jsem bez nástřihu ![]()
Ja pouzivam na koupani jen Linolu
,je to olej do koupele a neni pak potreba ani nicim mazat,je vhodna i pro atopiky a pouziva se i u nas v porodnici..pak mam taky Sebamed
Mame penovou koupel a pak krem na mazani, vic neni potreba,tyhle dve veci tak nejak stridam, az dodelam sebamed, budu asi dal pouzivat jen linolu..Pak mam taky olej Aviril,ale ten mi tu jen lezi, je super, ale holkam uz se tolik nevysusuje kuze jako driv a pak do mrazu krem Nivea:)
ahoj,
já weledu - je to kosmetika z měsíčku lékařského, sice dražší, ale super.
nnella píše:
ahoj
Já nedám dopustit na niveu,používáme sensitive řadu a super
tak tak, i kdyz pouzivame uz na dvouapullete batole i starsi, skoro osmiletou segru. V zime mely sklon k sussi kuzi, vzhledem k vrstvam obleceni, po Nivee nic, ani nemusim mazat po koupani, coz bytostne nesnasim ani na sobe…
Ahoj, používáme LINOLA šampon a vše ostatní NIVEA BABY a naprostá spokojenost
. Ještě jsme měli z lékárny tělové mléko BUBCHEN a taky bylo dobrý.
Puvodně jsem v těhotenství nakoupila JOHNSONS BABY a to už teda nééééé.......
Bubchen pro staršího.Pro mladší zatím jen HIPP olejíček a slunečnicový olej z lékárny.Mýdlo má taky bubchen.
Nejdřív na první měsíce jsem měla slunečnicový olejíček z lékárny a na koupání od Hippu, teď mám už i pleťové mléko od Hippu , na staršího ještě modrou indulonu ..
Na kožní záhyby (krk, podpaží) olej Vegetol Gold nebo Calcium pantotenát, na tělíčko Biodermu, místo mýdla SebaMed syndet, při přebalování Bepanthen.