Pedagogické minimum při mateřské

13
23.10.13 18:26

Pedagogické minimum při mateřské

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda se tady najde někdo, kdo by mi poradil jak si udělat pedagogické minimum. Mam ukončenou střední školu zemědělskou s maturitou a vysokou zemědělskou školu v oboru ekologie. Nějak se ale nemohu dobrat k tomu, kdo tyto kurzy poskytuje, jak dlouho trvají, kolik stojí. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Děkuji předem za jakékoliv zkušenosti či rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
23.10.13 18:28

Řešila jsem to nedávno.. koukni na konec diskuze
 https://www.emimino.cz/…nimum-94199/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
23.10.13 18:58

Pokud chceš pracovat ve školce musíš mít vystudovanou předškolní pedagogiku, buď střední nebo vysokou školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
23.10.13 19:17

Poskytuje je spousta skol, jen se to jmenuje ruzne, zalezi, odkud jsi. Ja jsem si ho pri materske vystudovala na Univerzite Hradec Kralove, obor se jmenuje Ucitel stredni skoly (jsi pak opravnena ucit predmety, ze kterych mas statnice ci VS zkousky na strednich skolach nebo 2.stupni ZS). Je to v ramci celozivotniho vzdelavani, plati se cca 13 tisic za cele studium, ktere trva 2 semestry (zacatek v srpnu a statnice jsem delala v cervnu). Kamaradka studovala neco podobneho v Olomouci na UPOL a tam to bylo na 4 semestry, fakt zalezi jak ktera skola. Kdyby Te zajimalo cokoli ohledne studia v HK, napis mi SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze