Ujak - řízení lidských zdrojů

25
21.10.13 11:41

ujak - řízení lidských zdrojů

Ahojte,
je tu prosím někdo, kdo dokončil na UJAKu obor řízení lidských zdrojů - manažerská studie???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.10.13 11:55

@Nikolka05 Ahoj, promiň za anonym, ale v tomhle případě k tomu mám své důvody. Pokud máš na výběr a zvažuješ, zda jít na UJAK, tak ruce pryč… pokud teda netoužíš po titulu zadarmo bez znalostí, ale chceš se opravdu něco naučit…Já jsem dokončila MS-ŘLZ vloni a lituji, že jsem do toho dala čas i peníze… ve srovnání s absolventy jiných škol jsem naprostej břídil, co se znalostí týče… na přednášky nemusíš chodit, kolikrát nemusíš udělat ani zkoušku, stačí třeba dodatečně napsat mail že ti někdo zapomněl zapsat zápočet a druhej den to tam máš… znám pár lidí, kteří to takhle vedli a prošlo jim to :) takže UJAK ne, pokud chceš mít opravdové vzdělání

• Citovat
  • Upravit
25
21.10.13 11:58

Děkuji moc za názor, ale nemám jinou možnost. Dodělala jsem v červnu DiS. a UJAK je jediná škola, která mi uzná zkoušky, takže můžu chodit jenom rok. Nemáš prosím tě vypracované ty okruhy ke státnicím nebo neznáš někoho, na koho bych se mohla obrátit. Moc by mi to pomohlo, děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.13 12:02

Zkus si napsat na spolužáky UJAKU. Já jsem se všeho zbavila.

• Citovat
  • Upravit
10726
21.10.13 12:16
@Nikolka05 píše:
Ahojte,
je tu prosím někdo, kdo dokončil na UJAKu obor řízení lidských zdrojů - manažerská studie???

tato škola je naprd. dle referencí lidí. a co se týče řízení lidských zdrojů, tak do zaměstnání v tomto oboru se hlásí tolik lidí, že nechtějí ani lidi ze státních VŠ, pokud nemají přísluš. obor, vykašli se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.13 12:32

Mám stejnou zkušenost, jen o pár let dřív. Taky bych do toho znova nešla :roll:
Taktéž raději anonymně :lol:

@Anonymní píše:
@Nikolka05 Ahoj, promiň za anonym, ale v tomhle případě k tomu mám své důvody. Pokud máš na výběr a zvažuješ, zda jít na UJAK, tak ruce pryč… pokud teda netoužíš po titulu zadarmo bez znalostí, ale chceš se opravdu něco naučit…Já jsem dokončila MS-ŘLZ vloni a lituji, že jsem do toho dala čas i peníze… ve srovnání s absolventy jiných škol jsem naprostej břídil, co se znalostí týče… na přednášky nemusíš chodit, kolikrát nemusíš udělat ani zkoušku, stačí třeba dodatečně napsat mail že ti někdo zapomněl zapsat zápočet a druhej den to tam máš… znám pár lidí, kteří to takhle vedli a prošlo jim to :) takže UJAK ne, pokud chceš mít opravdové vzdělání
  • Citovat
  • Upravit
36556
21.10.13 12:33

Já bych do toho možná šla, ale jen proto, abys měla kolonku „dokončené vš vzdělání“, ujak nikdo nebere váně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.10.13 09:35

Ahoj holky,
chtela bych se zeptat zda je na UJAKu pri kombinovane forme studia povinna praxe - resp. jeji absolvovani behem bakalarskeho studijniho programu? Jedna se mi o studijni program MS-RLZ nebo vzdelavani dospelych.

Na jejich strankach jsem tuto informaci nenasla.
Druhy dotaz mam k nutnosti navstevovani prednasek v pripade kombinovaneho studia, jak casto byvaji seminare a prednasky poradany? Jsou povinne? Mam uz 2 jine VS, ale zde me zaujaly obory a tak bych to chtela zkusit.

Diky vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.10.13 09:38

Já přesně nevím, jak je to při kombinovaném studiu na 3 roky, protože já už mám hotovou Vošku a dodělávám si jenom rok. Každopádně praxi žádnou nemáme a myslím, že na tomto oboru ani žádná praxe nebývá. Přednášky jsou jednou za měsíc v sobotu a v neděli, ale někdy jen v sobotu. Nejsou povinné, nikdo docházku na kontroluje, jestli tam jsi nebo ne je jenom na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
24.10.13 09:42

@jeni Ahoj, kombinovany studium ma prednasky vzdycky o vikendu, vetsinou to ale fakt zabere celej ten vikend… myslim ze jsme meli jeden vikend v mesici vzdycky… a nutnost tam chodit?? :D neblazni, je to UJAK :D chodit tam je spis takova vyhoda, ze si mozna neco zapamatujes z prednasky, ale nikdo nikdy nic nekontroloval… je tam naprosty minimum vyucujicich, kteri si zakladaji na dochazce… byt tebou, investovala bych do jine skoly, pokud chces mermomoci studovat… UJAK nabizi atraktivni obory, ale co si budem povidat… moc se toho nenaucis… jediny plus je, ze si pripises dalsi titul. A k ty praxi, myslim, ze u kombinovanyho jsem ji neodevzdavala, ale nejsem si tim uplne na 100% jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.10.13 09:46

A co jsi tam studovala ty Týno? Potřebovala bych totiž někde sehnat otázky ke státnicím a zatím jsem nikoho nesehnala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.10.13 10:13

Holky, tak mi to nedalo a volala jsem na UJAK, tak co se pry tyka praxe tak je treba ji vykonat ve 2. rocniku a to v delce 2 -4 tydnu, pry ji jsou schopni zajistit, pokud ji nemuze uchazec vykonavat primo v miste sveho pracoviste. No, nevim jaka je pak realita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
24.10.13 11:24

@Nikolka05 Manažerská studia - řízení lidských zdrojů

@jeni Jestli ti můžu poradit, tak jdi fakt jinam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.10.13 11:27

Jéééééé a nemáš prosím, prosím, prosím otázky ke státnicím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
24.10.13 13:10

@Nikolka05 tak to už bohužel nemám… ale jak už tu někdo psal, mrkni na spolužáky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze