Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den,
prosím, hledám pediatra pro své dítě, které se má narodit v polovině prosince.Dnes jsem si volala k jendé paní doktorce z polikliniky Šustova a novorozence z prosince již nebere. Jedná se o paní doktorku z polikliniky Šustova, ráda bych nejlépe jinou dobrou, hodnou paní doktorku z této polikliniky. Jde mi o to, že hledám nejlépe pediatra poblíž polikliniky, abychom v případě běhání po doktorech nemuseli běhat z jedé strany k druhé, od jednoho doktora k jinému jinam. Nejlepší je pro mě právě pediatr z polikliniky Šustova. Nevíte, zda bere například paní doktorka Stráníková, chodíte k ní někdo? Nebo ev. jiný pediatr na Chodově? Hledám pediatra, který hned necpe veškerá očkování a antibiotika na každou rýmičku. Děkuji.
@Ssasanka chodime na polikliniku k mudr. peregrinove. jestli jsi ji uz nevolala, zkus. ale netusim jestli bere nove deti. je skvela ![]()
MUDr Stráníková je skvělá, chodí tam obě moje děti. Najdi si telefon na stránkách Medifinu a zeptej se. Ona podle mě občas bere, za zeptání nic nedáš.
Omlouvám se za anonym, nechci aby někdo věděl, kam chodíme k dr…
@Anonymní píše:
@SsasankaMUDr Stráníková je skvělá, chodí tam obě moje děti. Najdi si telefon na stránkách Medifinu a zeptej se. Ona podle mě občas bere, za zeptání nic nedáš.
Omlouvám se za anonym, nechci aby někdo věděl, kam chodíme k dr…
děkuji moc..a jak to je prosím u ní s očkováním, trvá na tom nebo..? děkuji. hledám spíše někoho alternativně smýšlejícího ale s rozumem..
@Ssasanka píše:
děkuji moc..a jak to je prosím u ní s očkováním, trvá na tom nebo..? děkuji. hledám spíše někoho alternativně smýšlejícího ale s rozumem..
Nezjistila jste? Taky by mě to zajímalo…