Jaké máte zkušenosti s CBD olejem?

5591
29.8.17 17:28

Cbd olej....zkušenosti

Chtěla bych ho zkusit objednat pro dceru, má jednoduché zvukové tiky při Tourettově syndromu. Zkusili jsme Haloperidol i Tiapru a nic na ni nezabírá. Máte někdo zkušenosti, jestli je to k něčemu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1951
29.8.17 19:03

Zkusil bych to. CBD olej určitě neublíží. Úplně ideální by byl nějaký konopný olej bez THC. Těch nepsychoaktivních kanabinoidů s pozitivními účinky je hodně. Jinak ten olej uklidňuje, takže nějakých způsobem by mohl působit i na tyto příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.6.19 12:36

CBD produkty

Ahoj, Já teď nedávno vyzkoušela CBD, které je bez THC. Jedná se o olej. Případně pomáhá celospektrální olej, kde je pouze 0,2 procent THC, ale zato obsahuje celé spektrum všech prospěšných kanabidiolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.12.19 15:19
@Havran007 píše:
Zkusil bych to. CBD olej určitě neublíží. Úplně ideální by byl nějaký konopný olej bez THC. Těch nepsychoaktivních kanabinoidů s pozitivními účinky je hodně. Jinak ten olej uklidňuje, takže nějakých způsobem by mohl působit i na tyto příznaky.

Ono je docela těžké najít olej bez THC, který se bude legálně prodávat. Takový olej se dělá z CBD izolátu a u nás je zakázané ho prodávat.
Myslím si, že full spectrum, tzn. s celým spektrem kanabidiolů, bude daleko efektivnější a silnější, co se ze zdravotního hlediska týče. Já mám od CBD STAR, jejich natural a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.12.19 13:58

Všechny konopné výrobky se musí vyrábět z odrůd s obsahem THC pod 0,3% (kromě lékařských na předpis)
My používáme jak fullspektrum, tak bez THC od Innubia.
my.innubio.com/hteam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.12.19 15:20

@Pegggys pokud se podíváme lépe na ČR (EU) legislativu ohledně konopných produktů, tak je to ještě trochu. Zde přikládám bližší vysvětlení, co je tedy povolené a co ne.

Jako potravinu lze na trh uvést pouze listy a semena rostliny konopí s obsahem do 0,3% THC (technické konopí), nebo produkty z nich. Listy a semena rostliny konopí nespadají do definice konopí a nejsou považovány za návykovou látku ve smyslu zákona č. 167/1998 Sb. Ovšem zároveň platí, že i odrůda konopí s obsahem THC do 0,3% může být považována za omamnou látku, a to za předpokladu, že součástí použité rostliny byl vrcholík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.4.20 10:20

Cbd olej můžu jedině doporučit :) užívám ho primárně proti nespavosti a při občasném nadměrném stresu, Ve většině případů pomůže. Doporučuju si o tom první něco přečíst, třeba****
na vyzkoušení bych zvolil buď 3%, nebo 6% olej, já užívám 3% (dobře se mi dávkuje a na měsíc mi vystačí). Co se týče dávkování, našel jsem hezkou stránku "CBD kalkulačka ****
Snad se informace budou hodit :)

Edit adminem: smazány odkazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.1.21 18:34

CBD

Můžete mi prosím doporučit cbd olej s kterým máte zkušenosti a jste spokojeni? Nejlépe olej který se neukáže v testech na drogy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.21 16:55

Užíváte 3 %? já jsem si objednala konopný olej 5% z cbdcko. cz, který mi hodně pomáhá, cítím se opravdu dobře a daleko více si užívám života. Proti stresu i nespavosti účinkuje opravdu výborně. Zkoušela jsem i květy, které také fungují. U oleje je to však pohodlnější k užívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
16.2.21 17:14

Jako úplný analfabet, co se týče konopí, si dovolím vetřít se do diskuze :) Ten olej lze užívat, i když je člověk každodenní řidič auta, nevyjde mu pak pozitivně test na drogy? A je to vhodné i pro děti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
frizante
5.3.21 16:26

CBD od Cannapio

Presla jsem z isolatu CBD, ktery si myslim ze je uplne nefukcni k sirokospekratlnim, je to CBD puvodem s holandska da se to koupit na cannapio.cz

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
11.3.21 18:58

Hodně záleží na tom od jakého výrobce doplněk pořídíš. Mám výbornou zkušenost s kapkami cc drops od výrobce CannaCare, které užívám jak já, tak i dcera, které jsem jí začala dávat až na základě doporučení, že by se jí potom mohl zlepšit ekzém a taky tomu tak bylo. Je to opravdu neuvěřitelné k jakému zlepšení došlo a rozhodně jí je budu dávat dál, protože to má pro tělo úžasné účinky. Jsem ráda, že jsem si prošla veškeré informace, protože je vidět, že se tomu věnují, jelikož veškeré výzkumy a testování probíhá v v Čr, pomáhají pacientům ve výzkumném programu HARP a mají za sebou mnoho úspěchů v léčbě nemocných pacientů.

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
12.3.21 20:18

Na co všechno jsou ty kapky dobré. Pokud to dobře chápu, tak se dají užívat i preventivně?

• Citovat
  • Upravit
13.3.21 16:10
@Kikinka01 píše:
Na co všechno jsou ty kapky dobré. Pokud to dobře chápu, tak se dají užívat i preventivně?

Já kupuji pravidelně 10% celospektrálni kapky od Cannor.cz . Jsou asi nejlepší co jsem vyzkoušela. Manžel je bere jen tak preventivně a mě opravdu pomáhají při stresu a když nemůžu usnout. Jsou také opravdu skvělé pro děti s ADHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnettkaMalus
16.3.21 11:27

@Kikinka01 Ano dají se užívat i preventivně. Mně ke koupi kapek dohnala nespavost, se kterou jsem začala mít problémy po covidovém onemocnění, takže jsem projížděla eshopy a diskuze a nejvíc mě zaujaly ty od CannaCare, takže jsem si je objednala a jsem za to ráda. Zjišťovala jsem si i víc o firmě, která tady ty doplňky vyrábí a všechno probíhá v rámci ČR a je poměrně známé, že Češi jsou světová špička ve výzkumu konopí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA