Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@AnettkaMalus Ahoj, můžu se zeptat, jak dlouho olej užíváš a jaké procento? Také trpím nespavostí, beru prášky na spaní a je to docela začarovaný kruh ![]()
@Frejas píše:
Ahojky, zrovna zvažuji stejný produkt. Ovšem furt tápu v tom dávkování. Kolik kapiček si dáváš? A jen před spaním? Nebo i během dne? Děkuji za odpověď
Ahoj, já si dávám půl hodiny před spaním tenhle ***. Dávám si 3-5 kapek pod jazyk a spim jak dudek! Kamarádka si na usnutí vychvaluje Meladol (cbd olej s melatoninem), po kterym prej hned usne.
Edit adminem: smazán odkaz
@nickyss píše:
Ahoj, já si dávám půl hodiny před spaním tenhle 10% cbd olej od Cbweed. Dávám si 3-5 kapek pod jazyk a spim jak dudek! Kamarádka si na usnutí vychvaluje Meladol (cbd olej s melatoninem), po kterym prej hned usne.
Ahojky, děkuji za odpověď. Ono je těžké se rozhodnout. Čím víc to zkoumám, tim víc si nemůžu vybrat
těch produktů je hodně, všude upozorňují, aby se vybral kvalitní. Ale jak ten kvalitní poznat, že. Musím se konečně pro nějaký rozhodnout. A působí ti jen na ten spánek, nebo celkově se cítíš líp? A jak dlouho ho užíváš? Ještě jednou díky.
@Frejas píše:
Ahojky, děkuji za odpověď. Ono je těžké se rozhodnout. Čím víc to zkoumám, tim víc si nemůžu vybrattěch produktů je hodně, všude upozorňují, aby se vybral kvalitní. Ale jak ten kvalitní poznat, že. Musím se konečně pro nějaký rozhodnout. A působí ti jen na ten spánek, nebo celkově se cítíš líp? A jak dlouho ho užíváš? Ještě jednou díky.
Ahoj, já jsem se šla radši zeptat přímo do jejich obchodu, kde mi poradili s výběrem i dávkováním. Olej užívám už cca 3 měsíce a celkově se cítím odpočatější a klidnější ![]()
@nickyss píše:
Ahoj, já jsem se šla radši zeptat přímo do jejich obchodu, kde mi poradili s výběrem i dávkováním. Olej užívám už cca 3 měsíce a celkově se cítím odpočatější a klidnější
Ahojky, děkuji za info. Snad se tedy brzy rozhoupu a pořídím taky. Zkusím se poohlédnout po nějaké prodejně poblíž a případně tam zajít a nechat si poradit. To je asi nejlepší řešení. Ještě jednou děkuji.
Ahoj, CBD olej znám, mám ho doma, používám ho a docela dost mi pomohl. Měla jsem problém se spánkem a léky jsem brát nechtěla. Ten olej mi byl doporučen a účinky super. Říkám, mě pomohl fakt hodně.
@PolinkoMaly píše:
Ahoj, CBD olej znám, mám ho doma, používám ho a docela dost mi pomohl. Měla jsem problém se spánkem a léky jsem brát nechtěla. Ten olej mi byl doporučen a účinky super. Říkám, mě pomohl fakt hodně.
Ahoj. Děkuji za tvou zkušenost. Jakou máš značku? A po jaké době ti pomohl? Ještě jednou děkuji ![]()
Tady je srovnání olejů a jaké a kdy používat, je to opřené o studii z roku 2020, https://chcibytlepsi.cz/…v-roce-2021/ já je chvíli používala minulý rok, když se vše hroutilo a opravdu pomáhají, pak jsem ještě ochutnala vyloženě zdravotnické konopí, ale mně se to příčí to kouřit, není to podle mě moc zdravá alternativa ![]()
@Mibuna píše:
Tady je srovnání olejů a jaké a kdy používat, je to opřené o studii z roku 2020, https://chcibytlepsi.cz/…v-roce-2021/ já je chvíli používala minulý rok, když se vše hroutilo a opravdu pomáhají, pak jsem ještě ochutnala vyloženě zdravotnické konopí, ale mně se to příčí to kouřit, není to podle mě moc zdravá alternativa
Moc díky za studii. Po obědě prozkoumám. Já jsem sice kuřačka, ale stejně je pro mě určitě přijatelnější varianta v oleji.
Ještě jednou díky, přidám pak zkušenost.
Přeji hezký den.
@Frejas já jsem bývalý kuřák a my jsme nejhorší
na konci je doporučení na ty nejkvalitnější
@Mibuna píše:
@Frejas já jsem bývalý kuřák a my jsme nejhoršína konci je doporučení na ty nejkvalitnější
To máš pravdu
![]()
Tak jsem objednala od Zelené země, 10%.
Uz se těším na užívání. Jaké jsi měla ty? A jak dlouho si užívala?
@Frejas já měla tátu, omlouvám se, jsem na telefonu, nepamatuju si přesný název ![]()
@Mibuna píše:
@Frejas já měla tátu, omlouvám se, jsem na telefonu, nepamatuju si přesný název
V pohodě ![]()
Ale moc děkuji za ty info. Konečně jsem se rozhoupala.
@Frejas není zač, mně se muselo sejít několik lidí okolo, co měli dobrou zkušenost než jsem vůbec dávala cbd nějaký prostor k úvaze a ten článek mi přišel rozumnej v rámci více informací, dej pak vědět