Arpalit Neo na vši zkušenosti?

1063
28.8.17 17:51

Arpalit Neo na vši zkušenosti?

Ahoj, má někdo zkušenosti s použitím na vši a hnidy? Dočetla jsem se že je pprý dobrý a koupila tento šampon, nechala působit půl hodiny a stejně jsem nalézala živé hnidy. Četla jsem že by je to mělo zabít, tak co jsem udělala blbě? Dala jsem myslím dost šamponu aby byla pořádná pěna a byl všude a pořádně jsem vlasy prodrbala.

https://www.petcenter.cz/…m-250ml.html#…

Pište prosím Vaše rady, tipy, zkušenosti. Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
28.8.17 18:02

Moje zkušenost je, že ty mrchy spolehlivě zlikviduje směs alpy a oleje.
googli - jak-se-zbavit-vsi-do-dvou-hodin

Za pakatel a bez pochybné chemie. Zabralo to mě i dceři (vlasy skoro do pasu). Pak poctivě vyčesávat aspoň 14 dní všivákem Nitty Gritty - první týden denně, pak stačí obden. Převlíknout postele, vyhodit lůžkoviny 24hod ven mimo lidi (my dáváme na balkon). Vyprat čepice a případně mikiny.

Minulý školní rok jsme řešili asi 4× :pocitac: Ojéé, už se těším, až to zas vypukne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.8.17 18:22

@Novire

Směs alpy, oleje a tea tree jsem dělala hned poprvé, našla jsem na netu návod i s množstvím kolik na husté dlouhé vlasy. No dospělé vši šli lehce dolu, ale hnidy to nezabilo.

Všiváček mám kovový z lékárny. Kdyžtak si pak objednám ten kouzelný, škoda že ho neprodávají pristě v obchodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
28.8.17 18:28

@Mischa69 Tak to se divím, nám to zabilo fakt i hnidy :nevim: Pročesávala jsem pak jen pro jistotu, žádné nové živé brebery jsme nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
28.8.17 19:29

@Novire

J už nevím, jsem z toho už na mrtvici. Já nacházím takové malé hnědé, někdy jsou i bílé, jako slzička nebo zrnko, prvně se drží vlasu a pokud je stáhnu a mezi plrsty lupnou tak by měli být živý podle toho co jsem si o tom přečetla a když nelupnou tak jsou mrtvé. Mohu dělat cokoliv a ne se jich zbavit, včera jsem dceři 6 hodin vyčesávala vlasy a mě je nemá ani kdo vyčesat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí