Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den - můžete mi prosím někdo doporučit dobrého dětského lékaře (lékařku
na Praze 2? Máme paní doktorku, ale nějak si nemůžeme zvyknout - malého jen prohlédne, většinou na něj ani nepromluví… předem díky!
a ke komu chodis - neni to Dr. Maternova ?? My k ni chodime, je takova mirna moc toho nenamluvi, ale nikdy nic nezanedbala a vzdy nam pomohla. Jen se zda odtazita. Me neosetritelne dcery si na ni zvykly a maji ji rady.
Ahojky, jestli muzu rict, tak opravdu doporucuju ty pediatry v Jicinske ulici na Praze 3. Sama tam chodim s klukem, konkretne k MUDr. Fabianove, a nemuzu si stezovat, jsou tam skveli!!! A kdykoliv jsem cokoliv potrebovala, tak se da dovolat na mobil a poradi vzdy i o vikendu, popripade se prijdou i podivat.
Chodíme ted k paní doktorce Maternove - je to přesně jak píšeš - kdyby jen řekla pár slov navíc…díky moc za rady všem - zkusim se podivat na to středisko
Maternova je opravdu dobra, kdyz je potreba, tak pomuze, antibiotika se snazi nedavat, pokud to neni nutne, proste si s ni nepokecas a to ja uz neresim. Pokud ti ale nevyhovuje tak doporucuji Mudr. Nedelkovou v italske, ta je take dobra a mluvi. Jicinska se mi zda daleko. Pokud je pak opravdu dite nemocne je nejlepsi, kduz je doktorka po ruce - zkusenost.
bubina