Pediatr Praha - doporucte

226
29.10.09 09:41

Pediatr Praha - doporucte

Ahoj, hledam pro nasi malickou pediatra a protoze se nemam koho ze svych blizkych zeptat na doporuceni, obracim se na vas. Rada bych nasla dobreho a hodneho :) pediatra, ktery vyuziva objednaci system (predstava nekolika hodin stravenych s malickou v cekarne me desi). Doporucite mi nekoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
781
29.10.09 10:34

Ahoj, asi by bylo fajn nějak specifikovat „Praha“, je určitě dobré, abys pediatra měla poblíž domu… Kdybys bydlela na Praze 12, klidně se ozvi, já jsem s naší doktorkou spokojená :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
29.10.09 11:10

Já se taky přidávám k debatě. Byla bych moc ráda, kdyby mi někdo poradil šikovnýho pediatra… Praha Libeň a okolí. Díky moc za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
29.10.09 11:57

Ja muzu doporucit MUDr. Jedlickovou na Cernem Moste, ale pri nemoci teda neobjednava, jen do poradny, ale miminka do roka maji prednost, takze necekaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
29.10.09 12:21

Jé Jolynko moc děkuju za radu. A přijímá ještě nový miminka? Chtěla jsem se zeptat, jestli jste se s pediatrem domlouvali už před porodem, nebo až potom jste tam jeli s miminkem? Děkuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
29.10.09 13:03

Bydlime na Praze 5, ale vim, ze lekaru, co vyuzivaji objednavkovy system moc neni, tak si za dobrym Dr. rada dojedu.

Kato, muzes mi tedy napsat kontakt no tvoji Dr.? Praha 12 neni tak z ruky, mame to „jen“ pres Vltavu :D Moc diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
30.10.09 07:52

Ahoj, my chodíme k dr. Hlavaté, při nemoci zavoláš předem a miminka mají přednost, chodí jiným vchodem.
http://www.volny.cz/mudrhlavata/
Jinak jsou dobré stránky www.znamylekar.cz - tam najdes ledacos i s referencemi od pacientů, s čím jsou a nejsou spokojeni, dá se vyhledávat podle specializace i podle místa.
Hodně štěstí.

Jackie, s pediatrem bys měla být dohodnutá před porodem, v porodnici se tě budou ptát, jestli už máš pro miminko doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty