Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj maminy,
poradíte mi dobrého pediatra v Kolíně? Chodím s tříměsíčním synkem k MUDr. Kopeckému, ale pan doktor je takový „zběžný“… většinu věcí probírám pouze se sestrou, doktora vídám jen občas… Záznamy ve zdravotním průkazu dítěte mám jen z porodnice, o prohlídce v šesstinedělí ani zmínka a na tříměsíční prohlídku nás taky ani nepozvali…
jsem docela zklamaná přístupem a tak bych pediatra ráda vyměnila za někoho pečlivějšího… díky za tipy…
Ahoj, jsem sice teprve těhotná, ale také přemýšlím, komu své dítko svěřím. A v rozhodnutí mám jasno. Chodila jsem na zdravotku v Kolíně-je to 7let a na pediatrii jsme měli Mudr. Matějkovou- ord. na Husově náměstí. Vážně chytrá ženská přes dětičky řekla bych i co se týče akutních stavů v pediatrii. Nemluvila jsem sice s nikým, kdo by u ní dítko měl, ale dle jejích znalostí a přístupu ke svému oboru se k ní rozhodně chystám.
busfy píše:
Ahoj, jsem sice teprve těhotná, ale také přemýšlím, komu své dítko svěřím. A v rozhodnutí mám jasno. Chodila jsem na zdravotku v Kolíně-je to 7let a na pediatrii jsme měli Mudr. Matějkovou- ord. na Husově náměstí. Vážně chytrá ženská přes dětičky řekla bych i co se týče akutních stavů v pediatrii. Nemluvila jsem sice s nikým, kdo by u ní dítko měl, ale dle jejích znalostí a přístupu ke svému oboru se k ní rozhodně chystám.
Nejsem z Kolína, ale u Dr. Matějkové jsme byli nastřelit naušničky. Přišla mi v pohodě, někomu zrovna radila po telefonu a ![]()
Tak my nedame dopustit na pana doktora Mlcocha. Ordinaci ma na Zalabi, za mostem. Je nesmirne peclivy, hodny a ochotny. U nej mam 100% jistotu, ze nic nezanedba.
Ahojky my mame taky doktora Kopeckyho a musim rict ze se o meho 4 mesicniho chlapecka stara vyborne.Vzdycky mu povim co me trapi a doktor se setrickou mi vzdycky radi pomohou a poradi
Ahoj Maminky,
chtela bych vas poprosit o typ na pediatra v Koline, ktery je tolerantni na odkladani ockovani a treba je i naklonen homeopatikum, alternativam.
@cernus prcháte od Dr. Mlčocha? Já tedy bohužel neporadím, taky chodíme k němu.
@HanHa píše:
@cernus prcháte od Dr. Mlčocha? Já tedy bohužel neporadím, taky chodíme k němu.
HanHa, no, zatim ne, ale zjistuju moznosti, kdyby ano.:-) On se hodne zmenil, samozrejme, porad jsem si maximalne jista, ze nic nezanedba. Ale prijde mi, ze je takovy hodne uspechany, ustarany. Navic jsme se nepohodli kvuly ockovani.
@cernus my k němu nechodíme dlouho, takže změnu žádnou nepozoruji
jsme tam za VIP - dvojitý vnoučátko - chodili jsme k němu s manželem oba ![]()
Budu nakukovat - člověk má mít rozhled ![]()
Homeopatika jsem viděla cedulku jak se jde od nové polikliniky k husáku - po levé straně, ale co za Dr. to je, to si nevybavuji.
@HanHa Homeopatika jsem viděla cedulku jak se jde od nové polikliniky k husáku – po levé straně, ale co za Dr. to je, to si nevybavuji.
To je Mudr. Marečková, chodím tam s dětmi, ale nikdy jsem s ní homeopatickou léčbu neřešila, vlastně ani odklad očkování. Můžeš se zkusit zeptat. Já jsem spokojená, ale je pravda, že děti jsou minimálně nemocné.
Ahoj..zaktuálním téma..V současné době, koho byste prosím doporučili? Ta zmiňovaná Dr.Matějková nepřijímá.A v Kolíně jsem nová, tak zatím nevím kde kdo je. dík ![]()
@Tyncam já chodím s dětma k dr. Přibylové, děti mám 15let, 11let a 1rok a naprostá spokojenost za celá ta léta ![]()
k Matějkové jsem chtěla taky
chodíme k doktorce Přibylové a zatím naprostá spokojenost