Pediatr v Kolíně

269
14.7.11 09:14

Pediatr v Kolíně

ahoj maminy,
poradíte mi dobrého pediatra v Kolíně? Chodím s tříměsíčním synkem k MUDr. Kopeckému, ale pan doktor je takový „zběžný“… většinu věcí probírám pouze se sestrou, doktora vídám jen občas… Záznamy ve zdravotním průkazu dítěte mám jen z porodnice, o prohlídce v šesstinedělí ani zmínka a na tříměsíční prohlídku nás taky ani nepozvali… :( jsem docela zklamaná přístupem a tak bych pediatra ráda vyměnila za někoho pečlivějšího… díky za tipy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49
14.7.11 09:38

Ahoj, jsem sice teprve těhotná, ale také přemýšlím, komu své dítko svěřím. A v rozhodnutí mám jasno. Chodila jsem na zdravotku v Kolíně-je to 7let a na pediatrii jsme měli Mudr. Matějkovou- ord. na Husově náměstí. Vážně chytrá ženská přes dětičky řekla bych i co se týče akutních stavů v pediatrii. Nemluvila jsem sice s nikým, kdo by u ní dítko měl, ale dle jejích znalostí a přístupu ke svému oboru se k ní rozhodně chystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.7.11 10:28
busfy píše:
Ahoj, jsem sice teprve těhotná, ale také přemýšlím, komu své dítko svěřím. A v rozhodnutí mám jasno. Chodila jsem na zdravotku v Kolíně-je to 7let a na pediatrii jsme měli Mudr. Matějkovou- ord. na Husově náměstí. Vážně chytrá ženská přes dětičky řekla bych i co se týče akutních stavů v pediatrii. Nemluvila jsem sice s nikým, kdo by u ní dítko měl, ale dle jejích znalostí a přístupu ke svému oboru se k ní rozhodně chystám.

Nejsem z Kolína, ale u Dr. Matějkové jsme byli nastřelit naušničky. Přišla mi v pohodě, někomu zrovna radila po telefonu a :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
14.7.11 17:29

Tak my nedame dopustit na pana doktora Mlcocha. Ordinaci ma na Zalabi, za mostem. Je nesmirne peclivy, hodny a ochotny. U nej mam 100% jistotu, ze nic nezanedba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.8.11 20:34

Ahojky my mame taky doktora Kopeckyho a musim rict ze se o meho 4 mesicniho chlapecka stara vyborne.Vzdycky mu povim co me trapi a doktor se setrickou mi vzdycky radi pomohou a poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
4.9.13 14:06

Ahoj Maminky,

chtela bych vas poprosit o typ na pediatra v Koline, ktery je tolerantni na odkladani ockovani a treba je i naklonen homeopatikum, alternativam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
4.9.13 14:20

@cernus prcháte od Dr. Mlčocha? Já tedy bohužel neporadím, taky chodíme k němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
4.9.13 14:31
@HanHa píše:
@cernus prcháte od Dr. Mlčocha? Já tedy bohužel neporadím, taky chodíme k němu.

HanHa, no, zatim ne, ale zjistuju moznosti, kdyby ano.:-) On se hodne zmenil, samozrejme, porad jsem si maximalne jista, ze nic nezanedba. Ale prijde mi, ze je takovy hodne uspechany, ustarany. Navic jsme se nepohodli kvuly ockovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
4.9.13 14:39

@cernus my k němu nechodíme dlouho, takže změnu žádnou nepozoruji :) jsme tam za VIP - dvojitý vnoučátko - chodili jsme k němu s manželem oba :)

Budu nakukovat - člověk má mít rozhled :)
Homeopatika jsem viděla cedulku jak se jde od nové polikliniky k husáku - po levé straně, ale co za Dr. to je, to si nevybavuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.9.13 16:42

@HanHa Homeopatika jsem viděla cedulku jak se jde od nové polikliniky k husáku – po levé straně, ale co za Dr. to je, to si nevybavuji.

To je Mudr. Marečková, chodím tam s dětmi, ale nikdy jsem s ní homeopatickou léčbu neřešila, vlastně ani odklad očkování. Můžeš se zkusit zeptat. Já jsem spokojená, ale je pravda, že děti jsou minimálně nemocné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
9.2.19 07:54

Ahoj..zaktuálním téma..V současné době, koho byste prosím doporučili? Ta zmiňovaná Dr.Matějková nepřijímá.A v Kolíně jsem nová, tak zatím nevím kde kdo je. dík :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
9.2.19 08:02

@Tyncam já chodím s dětma k dr. Přibylové, děti mám 15let, 11let a 1rok a naprostá spokojenost za celá ta léta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
9.2.19 08:15

@katrih
díky za tip, koukám že ta je nedaleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.2.19 08:29

k Matějkové jsem chtěla taky :mrgreen: chodíme k doktorce Přibylové a zatím naprostá spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty