MUDr. Arnošt Sobol - Staré Město

397
11.7.11 23:34

Mudr. Arnošt Sobol- Staré Město

Ahoj…máte prosím někdo zkušenost s tímto gynekologem a těhotenstvím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1332
12.7.11 08:38

Ahoj,já k němu chodím .ale začala jsem až po porodu ,protože jsme se přistěhovali.ale je to velmi příjemný pan doktor.Ale v těhotenství nevím,ale chodí k němu spousta lidí .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
14.7.11 10:15

No já k němu chodím už 9 let..nikdy jsem s ním žádný problém neměla…jen by mě zajímalo jak to u něho chodí v těhotenství..jaký má ultrazvuk, jestli píše neschopenky bez problémů, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.3.12 15:20

Ahojky, tak jak to s ním chodí v těhotenství, uvažuji jestli mám u něho zůstat nebo přejít do Brna, kde pracuji. Každopádně to byl první příjemný gynekolog, tak se mi od něj utíkat nechce. Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
8.3.12 17:39

No asi tak…když jsem zjistila,že nemá vůbec ultrazvuk chtěla jsem přejít jinam,ale bohužel jsem nikde nepochodila,takže jsem zůstala…je to velice příjemný člověk i sestřičku tam má teď milou…akorát ta vybavenost ordinace je nulová…ale v 10tt to bylo před vánocama jsem ho poprosila,jestli by mi nenapsal žádanku na utz do nemocnice,že potřebuju fotku pro rodiče k vánocům a napsal bez problému…pak posílá ve 12tt a ve 20tt na screening do zlína do predika, dál jsem se s ním zatím nedostala :) ale do ted mě mrzí,když slyším,že jiným holkám dělá doktor utz skoro na každé kontrole,takže vidí mimča častěj…no co už..naštěstí zatím nemám žádné problémy..snad to ta pujde až do konce těhu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.3.12 17:37

To si děláš srandu, to je mi strašně líto, já se těšila na ten ultrazvuk, úplně jsi mě znejistěla, jestli se na zítřejší prohlídku nemám vykašlat :,( a nenajít si raději někoho v Brně. Kdybych šla zítra na prohlídku k němu, už asi přejít jinam nemůžu, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
11.3.12 18:20

To nevím, jestli bys pak mohla přejít…já jsem to zkoušela u dvou jiných…jeden nepřijímal vůbec nové pacientky a druhá doktorka nepřebírá těhotné pacientky…ale tak v Brně bys měla určitě na výběr z většího množství doktorů…to se musíš rozhodnout sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gianna4
15.4.12 20:30

…no já mám s panem Sobolem velmi nepříjemné zkušenosti,díky němu jsem v 9tt potratila a a ještě se ke mně zachoval jako k nějaké krávě…bohužel nejsem jediná,spoustu mých kamarádek a známých u něho zažila to samé…takže za mne teda nedoporučuji ani nááhodou!!!!

• Citovat
  • Upravit
158
17.4.12 14:06

…Proč si myslíš, že to bylo doktorem, písni mi kdyžtak do IP…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
17.4.12 14:30

Také nedoporučuju, těhotná jsem u něj naštěstí nebyla, ale zkušenosti jenom špatné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gianna4
18.4.12 14:00

..no měla jsem bolesti a začala špinit,on mi píchl nějakou injekci s tím,že je vše v pořádku…to bylo ve středu a v pátek jsem musela už na pohotovost a tam mně hned brali na sál,protože plod byl mrtvý a začal mi krvácet do dělohy,podle doktorů se to dalo zachránit hospitalizací hnet v tu středu…a když jsem přišla na kontrolu k Sobolovi,tak mi ještě nadal,proč jsem nejela do nemocnice hned jako,že mně to jasně řekl,což není vůbec pravda!!!vzala jsem si kartu a šla okamžitě k jinému…do dvou měsíců jsem otěhotněla znovu a máme zdravou krásnou dceru! :)

• Citovat
  • Upravit
158
29.12.12 10:31

…já nakonec stejně přešla do Brna, nelíbily se mi zkušenosti z UTZ v UH, stejně z toho všeho byla zamlklinka :( a revize, to mi ale museli říci až za 2 týdny v Brně. Teď jsem těhu po druhé, a jsem šťastná, že jsem u lékaře, který má v ordinaci utz, hlavně pro můj pocit, že vím, že je vše oki, protože ty začátky byly fakt strašné nebo spíš ten strach, aby se to neopakovalo…
Na Sobola si stěžovat nemůžu, ale technika je technika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty