Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
mohli byste mi doporučit nějakého dobrého pediatra v Písku?
Předem díky za vaše odpovědi.
Ahoj, chtěla bych ZKUSIT obnovit dotaz a zeptat se zakladatelky jak vybrala? Zatím jsem žádné konkrétní lékaře nezjišťovala, mimi čekáme na začátku listopadu tak nevím jestli už není trochu pozdě.. ![]()
@Anieee píše:
Ahoj, chtěla bych ZKUSIT obnovit dotaz a zeptat se zakladatelky jak vybrala? Zatím jsem žádné konkrétní lékaře nezjišťovala, mimi čekáme na začátku listopadu tak nevím jestli už není trochu pozdě..
Není. Bych řekla tak akorát. Za sebe doporučuji dr. Matějkovou, dále je prý perfektní dr. Borošová a Bicanová. Koukni na znamylekar.cz
Díky za doporučení
Určitě se podívám. A zajímalo by mě jakou máte zkušenost s první návštěvou.. Přijde doktor domů nebo musíme do ordinace? A mám si u něj žádat o registraci před porodem? Jako se ‚nahlásit‘? ![]()
Ahoj, my chodíme k Hejnový a jsme spokojený. Taky si chválí Kouďu a Borošovou (na tu slyším asi nejvíc chvály). Zajdi se tam s ní domluvit osobně, ona si vás zaregistruje. Až se miminko narodí, tak už hlásíte pediatra. Na první návštěvu chodí domů.
@Anieee píše:
Díky za doporučeníUrčitě se podívám. A zajímalo by mě jakou máte zkušenost s první návštěvou.. Přijde doktor domů nebo musíme do ordinace? A mám si u něj žádat o registraci před porodem? Jako se ‚nahlásit‘?
Já k dr. Matějkové přestupovala, protože jsem před tím chodila k jednomu starému volovi tady u nás a utekli jsme včas. Dnes myslím, že už doktor domů ani nechodí, ale určitě se dozvíš víc, když si ty lékaře obvoláš. Mělo by se zavolat doktorovi a s tím si to domluvit a pak v porodnici nahlásíš jméno doktora a oni už mu z porodky pošlou papíry.
Díky za reakce
Hned jsem klidnější že ještě není pozdě a určitě to zkusím co nejdřív obvolat. Můžete mi ještě poradit co bych tak ještě měla před porodem zařídit? Nějaké to papírování, přihlašovaní a tak.. ![]()
Napadá mě opravdu jen ten pediatr, jinak se všechno zařizuje a přihlašuje až po narození.
Jedině kdybys nebyla vdaná, tak musíte na matriku kvůli určení otcovství.
Jezdím s oběma syny k MUDr. Hejnové a jsem tam poměrně spokojená. Dojíždím z Protivína dost a maminek odsud jezdí do Písku k MUDr. Borošové a MUDr. Matějkové.
@esteelauder nejste náhodou také z Protivína
? S místním pediatrem mám bohužel mnoho zkušeností
.
@Anieee píše:
Ahoj, chtěla bych ZKUSIT obnovit dotaz a zeptat se zakladatelky jak vybrala? Zatím jsem žádné konkrétní lékaře nezjišťovala, mimi čekáme na začátku listopadu tak nevím jestli už není trochu pozdě..
Byla mi doporučena Dr. Bicanová, ale zrovna moc nadšená z ní nejsem, já byvh jí nedoporučovala. Jo a zaregistrovala jsem se u ní jen přes telefon, první návštěva byla u ní v ordinaci. Když se tady sešlo tolik zkušených mamin, chtěla bych se zeptat, zda nevíte v Písku o nějaké Dr., která by k léčbě používala i homeopatika?
@Emya píše:
Byla mi doporučena Dr. Bicanová, ale zrovna moc nadšená z ní nejsem, já byvh jí nedoporučovala. Jo a zaregistrovala jsem se u ní jen přes telefon, první návštěva byla u ní v ordinaci. Když se tady sešlo tolik zkušených mamin, chtěla bych se zeptat, zda nevíte v Písku o nějaké Dr., která by k léčbě používala i homeopatika?
Myslím, že z dětských nikdo takový Písku asi není. Pokud to vezmu vylučovací metodou tak: Hejnová to není ( proti homeo není, ale nijak aktivně ji nepropaguje ), Kouďa ne, Borošová a Bicanová také ne ( vím od kamarádek ) a o zbytku nevím
. O lékaři pro dospělé také nevím.
@Timura
Jojo, pro mě to není pediatr ale magor. Ty jeho manšestráky mě děsí i ve snu
.
No, já pokaždé když si na něj vzpomenu, tak se mi nebezpečně začne zvedat tlak ( a to už jsou to téměř 3 roky, co jsem od něho se synem odešla do Písku ). Kdybych tady napsala, co si o něm myslím, tak mě doživotně zablokujou
. Ten už je tam vyloženě nebezpečnej.
Můžu se zeptat, co jste s ním měli za problém ( pokud to nechceš psát veřejně, tak třeba SZ )? Já jsem díky němu půl roku cvičila se synem vojtovku, protože tomu debilovi ale vůůůbec nebylo divný, že deseti měsíční dítě jenom leží a otáčí se pouze na jednu stranu. A už jsem byla podle něj hysterka.