Platba u klinického psychologa

4780
1.11.12 08:46

Platba u klinického psychologa

Otázka je vlastně v nadpisu. Platí se něco u klinického psychologa a kolik nebo to hradí pojišťovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1418
1.11.12 08:50

Platí se regulační poplatek za vstupní vyšetření, pak za každé další (Třeba testy). Terapie je hrazená pojišťovnou, pokud je nasmlouvaná a pokud nechodíš dlouhodobě a na nějaou speciální (Třeba psychoanalýza, kognitivně-behaviorální atp.).
Nejlepší je zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
1.11.12 09:20

Já tam mám jít s klukem. Chtějí to ze školy. No zavolám tam a uvidím. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.12 09:20

Ja platim 30,– jako u lekare.
Psychoterapii mi hradi pojistovna, maji smlouvu. Takze ja „zdarma “.

• Citovat
  • Upravit
1418
1.11.12 09:31

@Anabellka Tak to budeš platit jen regulační poplatek. Oni ho vyšetří a pak se s tebou domluví, jak dál. Nic se neplatí. Jen jestli máš nějakou neobvyklou pojišťovnu, tak je dobré zjistit, jestli mají smlouvu. Ale třeba s VZP a OZP nebývá problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
1.11.12 10:16

Já mám vojenskou. Zatím jsme s tím problém neměli. Tak já ho jdu objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
1.11.12 10:23
@Anabellka píše:
Já tam mám jít s klukem. Chtějí to ze školy. No zavolám tam a uvidím. Díky.

děti regulační poplatky za ambulantní vyšetření neplatí. chodím s holkou, musela jsem mít doporučení od lékařky a u psycholožky neplatím nic. bez doporučení bych si prý musela platit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
1.11.12 14:46

@Les2311 U klinického logopeda a psychologa by platit měly, je to podle vyhlášky, ale je možné, že nějaká zařízení RP nevybírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
1.11.12 15:42

Regulační poplatek je to nejmenší. Já jsem spíš měla strach aby se to neplatilo celý. Jako třeba když se jde někam na soukromou kliniku. Takže musím mít papír ještě od dětské dr.? Mě ve škole dali jen kontakt na psycholožku že se tam máme objednat. Dneska jsem se tam nedovolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
4.11.12 19:57

@Anabellka Nemusíš mít žádanku, to je v pohodě. Nebo, kdyby ji chtěli - tak ti o ni řeknou.
Ale to co píšeš by mělo být bezplatné (krom RP), držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty