Pediatr v Liberci

27
31.10.12 12:52

pediatr v Liberci

Ahoj maminky.

Potřebovala bych prosím poradit s dětským doktorem pro mimíska. Bydlím ve Vratislavicích nad Nisou (Liberec 30) a ráda bych chodila někam co nejblíže našemu okolí, abych nemusela k Dr. cestovat půl dne. Ale zase na druhou stranu chci, aby byl pediatr dobrý a ochotný. Na netu jsem našla ve Vratislavicích Mudr. Pavla Hanku, máte s ním někdo nějakou zkušenost? Děkuji moc za jakýkoliv názor. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1831
27.9.13 19:55

:mavam: Ahoj, chtěla bych obnovit diskuzi a zeptat se na vaše názory a zkušenosti s dětskými lékaři v Liberci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
27.9.13 20:08

Záleží kde bydlíš, asi si vybereš pediatra co nejblíž, já bydlím v centru a po samé chvále na Dr. Mindžákovou, jsem u ní s dcerkou taky zaregistrovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
27.9.13 20:28

@benjaminek no sem z Pavlovic, ale stejně bysme asi dojizdeli autem, kor teď v zimě, tak je mi už celkem jedno kam pojedu, pokud to nebude třeba až do Vratislavic.. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
27.9.13 20:29

Novakova u Horizontu ma novou sestricku takze ted uz je to tam dokonale :-) muzu jen doporucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
27.9.13 21:46

Hrbáčová v Pavlovicích je taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
28.9.13 11:58

@heyday ta sídlí na generála svobody..? O ty sem premyslela, ale nenašla sem pravě zádný recenze.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
28.9.13 16:13

Je starší, příjemná. I sestra je OK. Zbytečně nestrasi a nám zatím vyšla ve všem vstříc. Na znamylekar.cz myslím recenze ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
29.9.13 00:53

Díky za odpovědi.. :hug: @heyday na recenze sem koukla a všechny pozitivní, tak sem si rozhodnutá, děkuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
24.9.14 20:40

Ahoj, schanim pediatra pro miminko a chtela bych aby byl co nejbliz, bydlim v novem harcove. Pres net mi to hledani moc nejde kdyz uz nejakeho objevim tak tam ma vice adres napr. Helena ferlesova tam ma uvedeny snad tri takze nevim kde tu ordinaci vlastne ma, budu rada za kazde vase typy diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
24.9.14 20:50

@tvetinka H. Ferlesová je v klášteře, ale nebrat!! Strašně se zhoršila a u nás nepoznala určitou věc a syn byl kvůli tomu rok a půl měsíc co měsíc na ATB…za vše mohlo počasí a tak…takže tuto paní doktorku nedoporučuju ;) TeĎ chodíme k jedné do Vesce, Odzganová. A zatím dobrý, ale byli jsme u ní všehovšudy čtyřikrát, protože co máme novou doktorku a konečně léčbu, kterou syn potřeboval, ta není nemocný

• Citovat
  • Upravit
8836
24.9.14 20:59

@tvetinka
Nevím, jak to máte daleko od bydliště, ale já hodně uvažovala o téhle http://www.detskalekarkaliberec.cz/, myslím, že bude výborná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
24.9.14 21:00

@Bunny puella do vesce jsem puvodne chtela ale je to pro me dalemo protoze musim jezdit mhd takze od nas to je i s prestupem na fugnerce a to je s malym miminkem docela blbe, to je skoda ze ferlesova ne i dobra k zy bych to mela asi nejbliz, ach jo nevim koho bybrat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
24.9.14 21:06

@benjaminek diky za typ, moc blizko to neni no ale promyslim to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
24.9.14 21:06

@tvetinka jako, vzdálenost bych asi tolik neřešila. My nejsme z LBC, dopravuju se meziměstskou a dobrý. Raději trocha cestování k pořádnýmu doktorovi, než to, co jsme si zažili my :? a cestování po LBC je ještě brnkačka ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty