Gynekologie Ostrava a okolí

3038
30.10.12 08:51

Gynekologie Ostrava a okolí

Zdravím, mám dotaz, máte někdo zkušenosti s Mudr. Nesit, Kulová, Hrankay a Dvořáčková, vím, že ordinují v Brušperku a MUDr. Kulová ve Vítkovicích, ale určitě budou ordinovat i jinde, co se týče pomoci při početí miminka? Případně jaké? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3905
30.10.12 09:43

Nejsem si stoprocentne jista ale Hrankay, by mel spolupracova z gynet ah, kde chodim i ja a za sebe doporucuji pana dr. Langra http://www.gynet.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
30.10.12 09:59

U Hrankaye jsem byla jen asi 2× a to před rokem, kdy mi po vysazení antikoncepce nechtěla přijít MS, moc dobrý dojem na mě neudělal, jelikož řekl, že jednou přijde, za 2 měsíce jsem šla na gyndu znova, to tam byla MUDr. Kulová a ta mi píchla Agolutin, přišlo mi, že si spíš dělá srandu. Podruhé, jak jsem tam byla, tak jsem měla bolesti v podbřišku, byla to cysta, tak to už byl vážnější. Děkuju za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
6.11.12 23:03

Dr. langer ma smlouvu s nemocnici a zakladni vysetreni dela sam, teda tipuji ze hledas nekoho sikovneho v tomhle smeru, kdyz jsem koukla na metrik :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
7.11.12 13:51

@joanee Jestli to bylo na mě, tak zatím jen sháním info o Dr. kteří ordinují v Brušperku, nevím, ke komu mám stabilně chodit kvůli snažení. Ano chci jít k někomu šikovnému. Do jara to necháme jen na mých Dr. a na jaře bychom to řešili dál někde jinde, u odborníku na nedaření se. Nebo nedaření, 2× se už zadařilo, ale jedno bylo ZT a druhé biochemické, každý měsíc taky asi nemám ovulaci a teď bych na gyndě měla dostat něco na podporu ovulace, tak uvidíme, jak to zabere a snad se už povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
12.11.12 21:37

@hdanca DRzim pesti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie