Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím Vás děvčata. Chci se zeptat, jestli tady máte někdo zkušenost s mudr. Jiřinou Slezákovou z Letohradu? Já k ní chodím od začátku. Říkaji, že kdo nemá problémy je spokojen, ale kdo problémy má, tak nic moc…
jaká je vaše zkušenost? Díky.
@Muf86 Já k ní chodila, je to sice už dlouho, ale mrzelo mě, když jsem musela jinam kvůli stěhování..byla super ![]()
Já jsem s ní zatím taky spokojená (má skvělí osobní přístup), ja se taky přestěhovala (ne daleko, takže za ní dojíždím) ale už 11 měsíců se snažíme o mimi a zatím se nedaří. O víkendu čekám menstruaci a potom se chystám objednat na prevenci. Nevíš jaké volí postupy?
@Muf86 To vážně nevím, já ji vyhledala když jsem už byla těhotná a byla moc fajn doktorka. Většina doktorů to řeší až když se snažíš víc jak rok a nic…
Aha. No vzhledem k tomu, že k ní chodím 1× za rok, tak bych musela čekat ještě rok a to se mi (ani přítelovi) nechce… tak uvidím, jestli mi něco navrhne, nebo se budu muset poptat sama.
Dnes jsem byla u mudr. Slezákové a… superpřísup
Snaží te už víc jak rok, chcete to řešit, je to na vás… V případě že ano jsou tyto možnosti… no prostě skvělí, vše vysvětlí, má super přístup ![]()
Holky, máte zkušennost s paní doktorkou v těhotenství? Dělá celé těhu vnitřní vyšetření a nutí do nich, když nechcete? Přes test na cukrovku nejede vlak apod
Jaká je u ní péče? Dííík