Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobre poledne
pro kamaradku, ktera se nedavno pristehovala do Hradce Kralove, shanim dobreho gynekologa nebo gynekolozku nejlepe z okoli Benesovky, Slezskeho predmesti nebo centrum. Nekolikrat jsem premlouvala.svou gyn dr., ale bez uspechu a gyn dr. ostatnich kamaradek jsou mimo dosah anebo take neprijimaji. Predem dekuji za jakekoliv tipy.
@LucieSy
Dr. Rešlová už nepřijmá na poliklinice na Slezkém. Vím, že furt říká, že má plno, ale brala /před prazdninama/. Byla jsem tam v květnu a setra si zapisovala do diáře nějakou novou pac., která volala…
Rešlovou zkoušela jako jednu z prvních, máme u ní dost společných kamarádek a nic :-/
Já Ti to napíšu trošku obráceně… V HK je gynekoložka Nora Donátová, je na Slezském - co jsem na ní slyšela a i moje osobní zkušenost s ní - k ní nikdy… Vím, že to je obráceně než jsi chtěla, ale i jako varování.. Já k ní tehdy nastoupila, prče v HK nikdo nebral a byla jsem zrovna těhot… Kdybych to věděla, tak jsem radši dojížděla těch 30km ke svému původnímu gyn a nepřecházela k ní… Už jsem zase pryč…
@Gibbo děkuji za informace - i takovéhle informace jsou důležité. Kamarádce do teď také nevadilo dojíždět ke své gyn dr. do pardubic, ale plánují mimi, tak by to byl nesmysl…
@LucieSy píše:
@Gibbo děkuji za informace - i takovéhle informace jsou důležité. Kamarádce do teď také nevadilo dojíždět ke své gyn dr. do pardubic, ale plánují mimi, tak by to byl nesmysl…
Já jsem se zase vrátila zpět ke svému gyn a dojíždím za ním, jak je nutné a potřeba… Jsem tam spokojená a po této zkušenosti už nechci radši hledat další po HK a zkoušet… Paní Donátová mne naprosto z toho vyléčila…
A právě hlavně z důvodu těhot, jsem přecházela na gyn sem - resp hledala - časté prohlídky apod, tak to bylo šílený jezdit a pak hlavně i v pokročilejším těhot a vedrech hrůza děs…
Chodila jsem na Ulrichově náměstí k mudr. Dočkalové, je tam ještě další ordinace vedle, a obě přijímaly tenkrát. Zkus štěstí tam ![]()
@LucieSy no,ono to je dost problém, sehnat v Hradci dobrého gynekologa, který bere pacientky. Ať to kamarádka zkusí tam, kam patří podle bydliště. Moje kamarádka se takhle dostala k Dr Zimmerové, což je jinak taky beznadějně nemožné. Bydlí kousek od její ordinace, tak ji vzala.
Jinak já mám supr zkušenost s Dr Boudyšem, ordinace tedy patří jeho matce a ta jako gynekolog upřímně nic moc, ale on je supr.Je tam 2× v týdnu v pondělí a v pátek. Zkusila bych tam zavolat, ale nevím, jestli přibírá.
Asi kamarádce nezbyde nic jiného, než všechno obvolat.
Na Slezkém je ještě Dr Marešová, ta myslím bere, ale reference neznám. Přeju hodně štěstí při hledání.
@melerovka Mudr. Marešová je naprosto katastrofální - tam bych snad neposlala ani svého nepřítele. S Mudr. Zimmerovou mám jen ty nejlepší zkušenosti, tam kamarádka volala jako k jednomu z prvních lékařů a s Mudr. Boudyšem mám také dobré zkušenosti z FN. V HK je dobré gynekology opravdu nouze. Kamarádka podle bydliště spadá někam ke Hvězdě a tam je to prý také hrozné, to asi radši bude dojíždět do Pardubic, kam dosud chodila :-/
@LucieSy píše:
@melerovka Mudr. Marešová je naprosto katastrofální - tam bych snad neposlala ani svého nepřítele. S Mudr. Zimmerovou mám jen ty nejlepší zkušenosti, tam kamarádka volala jako k jednomu z prvních lékařů a s Mudr. Boudyšem mám také dobré zkušenosti z FN. V HK je dobré gynekology opravdu nouze. Kamarádka podle bydliště spadá někam ke Hvězdě a tam je to prý také hrozné, to asi radši bude dojíždět do Pardubic, kam dosud chodila :-/
No, ono tech dobrych je dost, jen maji narvano a moc neberou. Jeste jsem slysela chvalu na D Duskovou, ordinaci ma nekde v kuklenach. Drzim pesti, at najdete.
U Mudr. Duskove jsem ja a nemuzu si stezovat. Mam to k ni skoro 15km a i tak se mi cesta vyplati
bohuzel take neprijima…
@LucieSy
MUDr. Mohamed Farrag ordinoval v HK pod kopečkem… ale ted ho tam už nemůžu najít ![]()
Akorát mi vyskakuje ordinace v Třebechovicích, ale to je taky na dojíždění.
Jestli byla spokojená v Pard. tak bych tam zůstala. Taky dojíždím do HK a mám to 23km a nelituji.
@sarik82diky za tip, ale. bihuzel to opravdu vypada tak, ze zustane v pardubicich, ale ta predstava dojizdeni na gyn v 9.mesici neni moc lakava. Kamaradka nema ridicak ![]()
@LucieSy píše: @sarik82diky za tip, ale. bihuzel to opravdu vypada tak, ze zustane v pardubicich, ale ta predstava dojizdeni na gyn v 9.mesici neni moc lakava. Kamaradka nema ridicak
Tak jestli je tehotna, tak at tehotenstvi zkusi dochodit ve fakultce.At klidne rekne, ze ji nikdo nechce vzit a nema ridicak.Oni maji v utery a v patek rizikovku. Doporucuju toho Dr Boudyse, je tam v utery.