Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminky, ráda bych koupila pro syna nové golfky. Moc se mi líbí Peg perego sí completo 2014 nebo Peg perego pliko P3. Mám podmínku, aby se daly dát téměř do úplného lehu, byly lehké a skladné a měly nánožník. Máte některá už tyto kočárky z této kolekce 2014? A jak se vám s nimi jezdí? A starší kolekce jsou podobné? myslím kvalitou. A vyplatí se tento kočárek koupit nový nebo použitý? Moc děkuji za příspěvky.
@ramadaZ Nemám Pliko z letošní kolekce, ale kromě potahu se nijak neliší od starší verze. Jsou to skvělé velké golfky, ale tím pádem už ne lehké. Plus mají hodně dlouhý sed, ale celkově jsou krátké, takže se s nima občas blbě manévruje třeba přes obrubník. Ale v nouzi se v nich vyspí i naše tříletá a když bylo starší pětileté blbě, v pohodě jsem jí v nich hodila k doktorovi. No a dá se na ně nacvaknout i korbička pro mimčo.
Klasické velké Pliko se po jednom dítěti dá koupit v pohodě. A občas se dá narazit na nové ze starší kolekce za slušnou cenu. Akorát myslím že po roce 2010 se dost změnily ty sereptičky kolem jako úchyty na lahve a kolekce 2010 měla napevno látku, takže k vyprání byl třeba šroubovák.