Peg perego 2014

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
19.6.14 09:21

Peg perego 2014

Dobrý den maminky, ráda bych koupila pro syna nové golfky. Moc se mi líbí Peg perego sí completo 2014 nebo Peg perego pliko P3. Mám podmínku, aby se daly dát téměř do úplného lehu, byly lehké a skladné a měly nánožník. Máte některá už tyto kočárky z této kolekce 2014? A jak se vám s nimi jezdí? A starší kolekce jsou podobné? myslím kvalitou. A vyplatí se tento kočárek koupit nový nebo použitý? Moc děkuji za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3746
19.6.14 09:33

Take by mne zajimalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
19.6.14 10:07

@ramadaZ Nemám Pliko z letošní kolekce, ale kromě potahu se nijak neliší od starší verze. Jsou to skvělé velké golfky, ale tím pádem už ne lehké. Plus mají hodně dlouhý sed, ale celkově jsou krátké, takže se s nima občas blbě manévruje třeba přes obrubník. Ale v nouzi se v nich vyspí i naše tříletá a když bylo starší pětileté blbě, v pohodě jsem jí v nich hodila k doktorovi. No a dá se na ně nacvaknout i korbička pro mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
19.6.14 10:20

Klasické velké Pliko se po jednom dítěti dá koupit v pohodě. A občas se dá narazit na nové ze starší kolekce za slušnou cenu. Akorát myslím že po roce 2010 se dost změnily ty sereptičky kolem jako úchyty na lahve a kolekce 2010 měla napevno látku, takže k vyprání byl třeba šroubovák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí